Jutro ze wzgledu na promocjee ixa w mm (xkloc premium + 2 pady + gow + crackdown za 1399
.No i tutaj mam dylemat bo musze dokupic jakis tv (max do 26 cali ...).W sumie to nie chce wydac za duzo siana bo musze kupic jeszcze monitor do kompa (tv jako monitor odpada niestety
). No i tu pojawil sie problem .Poczatkowo myślałem nad jakim monitorem lcd , ktory pelnil by takze funkcje monitora do kompa
.Byla by to jakas 22 a ja zaoszczedzil bym w ten sposob sporo kasy (mógłbym sobie za ta kase kupic pare gierek + oplacic live np) .Ale z tego co slyszalem/czytalem to zakup imo jakiegokolwiek monitora lcd do ixa odpada ze wzgleu na to ze monitor bedzie pracowal w swojej natywnej rozdzialce (dla 22 1650x1050 bodajze) .A ze wzgledu na to ze nie jest to 1366/1768 to ponoc obraz nie bedzie takiej dobrej jakosci jak na jakims tv 26 cali (planowalem kupic Philipsa 3321 26 cali za 1800zl).Oczywiscie jak monitor to w gre wchodzi tylko kabel VGA natomiast tv to component .W mm dawno nie bylem i nie wiem w sumie czy nawet jesli znajde jakas tania 26 to czy sie ja oplaca brac ...W mm napewno bedzie taniej niz w RTV Euro AGD ale problem w tym czy brac cos pokroju Funaia czy JVC o "dełu" nie mowiac
.Nie wiem jak w mm wyglada sprawa z TV niestety , czy ich asortymen konczy sie na markach porkoju sony/sam/phi/lg/pan czy maja tego sporo wiecej .
Dobra bo namieszalem
.Po prostu chodzi o to czy w ogole oplaca sie kupowac ten monitor lcd (nie wiem jak bedzie z rozdzielczoscia) , czy lepiej kupic jakis TV LCD - ale tutaj raczej wiecej niz za tego Philipsa 3321 po prostu nie dam :E ,a jak to wyglada tv innymi producentow - pojecia nie mam
...