1. Chlopaki, co byscie polecili mi z 26 calowek?
[mysle o 26', poniewaz mam ograniczenie co do miejsca i naprawde 32' + ps3 nie wchodzi w rachube bez dosc ostrego przemodelowania pokoju].
Zastanawialem sie glownie nad Sony lub Philipsem, poniewaz w segmencie 32' to wlasnie one wypadaja najlepiej, ale ze np Bravii V nie ma w wersji 26', a na forum HDTV znalazlem tylko puste topici bez odpowiedzi na temat 26' tv to jestem otwarty na sugestie. Zalezy mi swietnym odbiorze HD, ale rowniez dosc dobrym odbiorze SD, poniewaz kablowke mam w Asterze i z tego co wyczytalem na HDTV to nawet dekoder niewiele pomaga na jakosc [twarze sa czasem rozmazane itd], fajnie tez jakby mial 100hz badz 24p
[wiem wiem, wymagajacy jestem].
2. Ewentualnie jak nic ciekawego nie znacie to ostatecznie zdecyduje sie na 32' [wkoncu i tak w przeciagu 1.5-2 lat sie przeprowadzam] i tu biore pod uwage oczywiscie V2500 jak i tego w/w Philipsa z Pixel Plus 2 HD
, tylko nie wiem, ktory lepszy. Z jednej strony super czern i jakosc HD na Bravii z drugiej wspomaganie sygnalu SD na Philipsie - czy ktos kto ma kablowke w Asterze moglby sie wypowiedziec jak u niego zwykly sygnal SD odbiera Bravia?
Ewentualnie jak w ogole sygnal SD odbiera Bravia [Marcepan help plix
]
3. Jak wyglada podlaczenie komputera do takiego TV majac TV-Out w grafie? Przez przejsciowke na component or what? ;p Ewentualnie jak rozwinieta jest obsluga kodekow Divx/Xvid na linuxie w ps3?
Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam ;]