windomeral zgrywusie, przywróć mój temat o hedsetach do PS4.
Jak pojawia się temat o biciu kobiet, to w porządku, przecież to GO. Jak w tęczowym temacie 69% aktywnych użytkowników na co dzień sprawiających wrażenie relatywnie normalnych i inteligentnych zamienia się
w stadionową hołotę, to GO. Gdy w temacie The Order przez kilka stron pisze się o NinjaGaiden, to taki mamy klimat na GO, a jak pojawia się temat, w którym jak rzadko użytkownicy wypowiadają się na temat i bez uszczypliwości i e-szlamu, to zamykasz, bowiem dwie dekady temu kieszonkowego nie przeznaczałeś na komiksy.
Rozumiem nieskrywaną niechęć do mojej osoby, ale bez przesady. Co ci niby on szkodzi. Kupiłem w łikend nowy sprzet, rozpakowałem go właśnie, chciałem poprosić Ryo, czy pomógłby mi go przetestować, a opinię bym sobie w nim umieścił, to jak zwykle generowny bajzel na forum jest, i trzeba to zrobić w innym temacie, ale spamowni pokroju wora.
Jak już masz ten panel administratora, to korzystaj z niego, jak Klucznik nakazał, albo obdaruj becetola, prarta, bądź innego w miarę ogarniętego svonstona.
Na zanzi mają "gdzie się stołujecie", nie chodzi bynajmniej o trufle, ale gdzie kupuje się gry. Wiesz, taka nazwa z polotem, zamiennik oklepanego "Gdzie kupujecie gry".
Otwórz i doceń inwencję twórczą swoich użytkowników dbających o forumka.
Also poszerzaj horyzonty:
prart
Sylwek, świetny tytuł tematu, idealnie oddaje treść.