Uczyłeś się w tej samej szkole co tamten redaktor Gamespotu?
Bo wnioski wyciągasz dosłownie jak on.
Tak chodziłem do tej samej szkoły co on, mało tego to mój kumpel z ławki.
Niestety Ty chodziłeś do bardziej elitarnej, przez co przebijasz nas swoim wyciąganiem wniosków.
Swoją drogą gdyby Redaktor GS wyciągnał wniosek, że to przez PS3 poczekamy dłuzej, to cały czas byś się na niego powoływał. A tak musisz wyciągać swoje bzdurne wnioski.
Zresztą na pewno konwersja na XO to nie jest jedno, dwa kliknięcia i chyba sam w to nie wierzysz chyba
No nie mów.
Skoro już poruszasz sprawę ułomności umysłowych - czy Ty przypadkiem nie postradałeś zdrowego rozsądku - skoro tak bierzesz to tak serio ile tych kliknięć będzie?
Znając ciebie, Twoje zaślepienie i miłość do XO można by i nawet to założyć, jednakże cieszy mnie, że się myliłem i aż takiego stadium zaślepienia nie masz.
Swoja drogą ciekawe czemu zacytowałeś tylko tę moja wypowiedź co jest błędna a nie przyznałeś sie do swojej złej interpretacji wypowiedzi pracownika Square??
Ponieważ:
a) podkreśliłeś coś innego i odwoływałem się do tego wtedy co podkreśliłeś i o czym pisałeś.
Nie czuję się w obowiązku do wyrażania opini o KAŻDYM zdaniu - zwłaszcza kiedy nie jest podstawą dyskusji.
b)[nie widzę żadnego błędu w mojej interpretacji- to że Ty uważasz że jest błędna nie oznacza automatycznie że ja też muszę i jeszcze się do tego przyznawać/kakjać/tłumaczyć.
A) Podkreśliłem to, że tłumaczenie nie zajmie roku tylko mniej, czyli podkreślilem dokładnie, to co zasugerował oficjal Square tzn to, że tłumaczenie będzie skrócone. A Ty odpowiedziałeś na to tylko swoim wnioskiem, który przy oficjalnej wypowiedzi Square jest słabą, bezsensowną próbą przekazania światu, że FF w EU/US nie będzie opóźniony przez XO.
B) Jesteś tego pewny?? To pokaż mi, w którym zdaniu tej wypowiedzi jest napisane, że tłumaczenie FFXIII zajmie rok?? Bo Ty właśnie tak to zinterpretowałeś.