Autor Wątek: Assassin's Creed  (Przeczytany 155403 razy)

r0ox

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
  • PSN: x-r0oFie
Odp: Assassin's Creed
« Odpowiedź #1080 dnia: Grudnia 01, 2007, 12:13:32 pm »
Wyszedl juz patch do AC.

I jak tam? Lepiej sie gra? Lepszy framerate? (;
Naprawili bugi?

Sam nie moge tego sprawdzic.. ;P

Soul

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #1081 dnia: Grudnia 01, 2007, 16:16:36 pm »
W MGS na PSX też mogłeś udawać że się skradasz, a niestety mogłeś śmigać przed nimi 3m i Cie nie widzieli. Ale ten patent z ich latarkami robił za lepszy AI niż tu  Laughing, a w MGS2 (bo z 1 nie pamiętam) o skapywaniu się po zabiciu jednego z nich był lepszy niż tu. Z tego filmiku jasno widać, AI to tamta generacja (prosty algorytm o którym już pisał Iras). Składasz ręce i jesteś raptownie niewidzialny, i nie ważne czy stoisz jedyny 1m od trupa  Laughing Może myślą, że umiera koleś na zawał? w takim razie można trochę im wybaczyć  Laughing

I możesz pisać, że ty to robiłeś tak czy tak, tak jak ja bym pisał że w GT5P jadę asfaltem cały czas ale to nie zmieni tego że można "ciąć przez trawę" prawie w lini prostej bez problemu...  Confused

W AC też reakcja drugiego strażnika na znalezione ciało jest i to natychmiastowa , jak już jesteśmy w samym mieście jest dużo lepiej .
Gdy wrócimy w miejsce z brodni strażnik od razu nas pozna no chyba że będziemy używać jednego ze sposobów bycia niewidzialnym( fakt poza mnicha może dużo z działać , jest to mocna bzdura ,w grupie jest to jak najbardziej OK ale w samotności nie powinna tak działać ) Tłum w mieście na prawdę zachowuje się bardzo przyzwoicie reagują dość dobrze na to co się dzieje,sami strażnicy  też się lepiej zachowują , i po za mnicha w samotności nie zadziała gdy będziemy chcieli dostać się w jakiś konkretne miejsce . W sumie nie chce mi się już pisać , w grę trzeba zagrać i samemu się przekonać czy to AI faktycznie jest takie dentne . Iras faktycznie znalazł bzdurę ja z niej nie korzystam bo i poco  nie po to gram w grę że by iść na łatwiznę ,wole cieszyć się grą  i oczywiście nie komu nie każę grać tak jak ja gram w tą grę  :cool:

A w takiej grze jak Uncharted dużo łatwiej jest zrobić dobre AI , po za tym pisałem że filmiki Irasa to jedna  z nie wielu bzdur które ma gra  :-o

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #1082 dnia: Grudnia 01, 2007, 16:33:43 pm »
ja dzisiaj gralem po Patchu i plynnosc jest chyba troche lepsza jeszcze_bugow zadnych nie mialem wiec nie wiem czy je naprawili ;)
co do AI ja nie gram jak dekiel i po wielu godzinach grania nie zdazylo mi sie jeszcze zobaczyc jakis durnych akcji (ale moze ich nie szukam jak niektorzy)_ teraz jak chodze po miescie to nawet nic nie musze robic a straznicy mnie rozpoznaja i dwa razy zdazylo sie ze rzucili sie na mnie podczas spacerowania po miescie  :x
ciezko zaczyna sie robic pod koniec

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #1083 dnia: Grudnia 01, 2007, 16:46:45 pm »
@Soul - taaa... Natychmiastowa reakcja... Na filmiku dokładnie widać "natychmiastową reakcję" strażników. I nie pisz, że w mieście jest inaczej, bo zachowują się dokładnie w ten sam sposób. Zaciupiesz jednego, złożysz ręce, a ten co stał obok odstawi równie głupie przedstawienie.

Tłum dobrze reaguje? Weźmy na przykład mędrców przemawiających do ludu - pakujemy gościowi kosę w brzuch, a ludzie, którzy przed chwilą go słuchali, odchodzą jakby nigdy nic. Jak załatwimy kogoś w głośny sposób, zaczynają biegać w panice bez najmniejszego ładu.

I nie pisz w jaki sposób grasz. Ty możesz to robić nawet z zawiązanymi oczami, żeby było jeszcze trudniej, ale naprawdę nic to zmienia.

@nakimushi - bo jak spotykasz patrol zawsze się na Ciebie rzucą. Kółko w rogu ekranu zaczyna wtedy migać na czerwono. Wszystko proste jak drut. Postawa mnicha załatwia sprawę.

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #1084 dnia: Grudnia 01, 2007, 17:08:06 pm »
Postawa mnicha dziala podobnie jak uzycie  Decoy Whistle  w Tenchu.To co pisze Iras potwierdzam i dodam jeszcze ,ze ratowanie cywili w centrum miasta to mozna skwitowac slowem ŻENUA .Nie chce mi sie juz pisac nic o tej grze dla mnie osobiscie jest to rozczarowanie roku.

DVD_D

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #1085 dnia: Grudnia 01, 2007, 20:15:24 pm »
gra fajna, fatwa, szybko sie nudzaca. czegos innego sie po niej spodziewalem-male rozczarowanie

marcinps3

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #1086 dnia: Grudnia 02, 2007, 08:30:09 am »
Tłum dobrze reaguje? Weźmy na przykład mędrców przemawiających do ludu - pakujemy gościowi kosę w brzuch, a ludzie, którzy przed chwilą go słuchali, odchodzą jakby nigdy nic.

Wiesz  :lol: to nic dziwnego, ostatnio w TV mówili, że na przystanku kolesiowi wpakowali kose w brzuch, krwawił, a wszyscy wsiedli do autobusu albo odeszli z przystanku jak by nigdy nic  :lol:

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
  • PSN ID: aph
« Odpowiedź #1087 dnia: Grudnia 02, 2007, 10:29:23 am »
Tłum dobrze reaguje? Weźmy na przykład mędrców przemawiających do ludu - pakujemy gościowi kosę w brzuch, a ludzie, którzy przed chwilą go słuchali, odchodzą jakby nigdy nic.

Wiesz  :lol: to nic dziwnego, ostatnio w TV mówili, że na przystanku kolesiowi wpakowali kose w brzuch, krwawił, a wszyscy wsiedli do autobusu albo odeszli z przystanku jak by nigdy nic  :lol:
Bardzo smieszne ...
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

robal

• Pionier
  • *
  • szalony mleczarz
« Odpowiedź #1088 dnia: Grudnia 03, 2007, 10:24:30 am »
no udalo sie skonczyc gre. czekamy na nastepna czesc:P.
co do patcha - 2 ostatnie misje robilem juz na nowym patchu i powiem wam ze misje w ktorych pomagamy innym assassinom zabic ich cele sa prawie awykonalne. masz 5 minut, 5 typow i wszystkich musisz zabic po cichu, problem w tym ze cele sie poruszaja i czesto sa w tych samych miejscach. czyli wracam na miejsce mojej zbrodni i po zawodach bo tam kreci sie kilku straznikow szukajacych zabojcy.

El Loco En El Coko

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1089 dnia: Grudnia 03, 2007, 16:57:00 pm »
No z tym trochę lipa jest :/ trzeba odczekać, co do samej misji zaś udało mi się ją wykonać zabiłem 5 typa w czasie. :cool:
« Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2007, 16:59:44 pm wysłana przez Soul »

D3LTA_TOM.

• Pawka Morozow
  • Xbox Live: xXI TOMEK IXx
« Odpowiedź #1090 dnia: Grudnia 07, 2007, 01:24:49 am »
Ja nie rozumiem,niedosc ze bohater gry wyglada na pierwszy zut oka jak dziwolag obowie,bron,odciety palec i ztraznicy nie widza ze jest dziwny przeciez po obowiu i broni widac ze nie uzywa jej do obierania kartofli a jak wskoczy do siana z 300 metrow to wogule nic .Rozwalisz komus stragan i  straznik obok stoi i nic.
Albo stoi dwuch straznikow obok siebie  jednemu wbijam kose i pada prosto przed nogi drugiego a tamten nic.

A zeby wejsc do miasta nawet mnisi sa niepoczebni.
Wszystkich da sie zabic lapic ich i popychajac.

Sory za blendy ort.

Edit:

marcinps3 telewizja klamie.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2007, 01:28:06 am wysłana przez SpecialMan »

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1091 dnia: Grudnia 08, 2007, 21:15:10 pm »

szpynda

• Towarzysz
« Odpowiedź #1092 dnia: Grudnia 08, 2007, 23:38:17 pm »
Ależ mam nerwa!!!Podczas walki wypchneli mnie poza miasto(Jerozolima zabić 3 w 3 min.) i niestety straciłem część miasta z zadaniami.Nic teraz nie mogę zrobić. Szlag by trafił nie chce mi się grać drugi raz.Nuda i flki z olejem.
EDIT:
Miałem niezaliczone punkty widokowe, informatora i save citizen kiedy po "wypchnięciu z miasta"wróciłem-wszystko mam zaliczone.Nie kumam.
Ale mam inne pytanko: o co biega w tym przełamywaniu obrony?Na placu treningowym nie daje rady z przeciwnikiem. W jaki sposób to zastosować?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2007, 16:51:27 pm wysłana przez szpynda »

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1093 dnia: Grudnia 09, 2007, 17:09:05 pm »
Grasz na X0 czy PS3? na X0 robisz A,X szybko jeden po drugim na PS3 X,Kwadrat szybko...

browar

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #1094 dnia: Grudnia 09, 2007, 18:03:06 pm »
Ja po skończeniu gry , nie mogłem już na nią patrzeć...  Mniej więcej od połowy grałem na siłę , doszedłem do wniosku że gameplay w tej grze zasługuje na mierną ocenę. Można rzec , że przeszedłem grę pare razy , ponieważ po każdym "bossie" następną misje/zlecenie zaczynałem tak samo jak poprzednią (dotarcie do miasta>punkty widokowe>"ciekawe" misje poboczne>boss) Zachowanie żołnierzy przemilczę bo już wiele tu zostało w tej kwestii napisane. Do tego te nieciekawe wstawki 
w laboratorium. Napaliłem na tą grę , lecz niestety moim zdaniem to jedna z największych porażek ostatnich miesięcy(gameplay).
Ps. Jestem obiektywny, ale na prawdę nie rozumiem tych którzy się AC zachwycają , lub zaciekle bronią.   

szpynda

• Towarzysz
« Odpowiedź #1095 dnia: Grudnia 09, 2007, 18:58:25 pm »
Grasz na X0 czy PS3? na X0 robisz A,X szybko jeden po drugim na PS3 X,Kwadrat szybko...
Dzięki za podpowiedź!Gram na X0.
Mam jeszcze pytanko: jak wstawić fotkę?Trzeba na jakąś stronkę najpierw?Gdzie można wrzucać?
Jeszcze jedno pytanie: jak wyczyścić pamięć cache w AC?Czasem rwie animacja, postacie dorysowują się po chwili i myślę, że to główny problem.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2007, 19:06:06 pm wysłana przez szpynda »

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1096 dnia: Grudnia 09, 2007, 19:16:32 pm »
Mam jeszcze pytanko: jak wstawić fotkę?Trzeba na jakąś stronkę najpierw?Gdzie można wrzucać?
Musisz wejść na imageshack.us uploadować fotkę i wybrać link który obok będzie miał napisane direct link to image, a potem wstawiasz ten link pomiędzy img (2 od lewej, w drugim rzędzie)

Coraz więcej ludzi narzeka a monotonie, chyba daruję sobie zakup.

szpynda

• Towarzysz
« Odpowiedź #1097 dnia: Grudnia 09, 2007, 19:50:00 pm »
Musisz wejść na imageshack.us uploadować fotkę i wybrać link który obok będzie miał napisane direct link to image, a potem wstawiasz ten link pomiędzy img (2 od lewej, w drugim rzędzie)

Coraz więcej ludzi narzeka a monotonie, chyba daruję sobie zakup.
Dzięki!Tytuł możesz łyknąć choć najpierw radziłbym wypożyczyć.Albo brać z drugiej ręki za mniejszą kasę.Mimo tej całej powtarzalności i irytacji, ciągle chcę skończyć ten tytuł.Jeżeli tylko moja lepsza połowa odda mi pada bo w AC potrafi grać do 6 rano. Pierwsza gra która ją tak wciągnęła.

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1098 dnia: Grudnia 10, 2007, 00:17:21 am »
He widzisz Solid panienka naszego kolegi ciora w AC  aż miło ile wlezie, tak jak ja, także proponują kupić i samemu się przekonać .

szpynda

• Towarzysz
« Odpowiedź #1099 dnia: Grudnia 10, 2007, 11:49:54 am »

Sezon czas zacząć! "Na Małysza"...
« Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2007, 11:59:52 am wysłana przez szpynda »

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1100 dnia: Grudnia 10, 2007, 16:40:13 pm »
He widzisz Solid panienka naszego kolegi ciora w AC  aż miło ile wlezie, tak jak ja, także proponują kupić i samemu się przekonać .
Ja jestem o tyle w tak "komfortowej" sytuacji że pewnie jak będę kupować PS3 to gra stanieje, choć i tak najpierw kupię UNCHARTED!!!! a potem zobaczę jak z AC.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #1101 dnia: Grudnia 13, 2007, 23:34:24 pm »
Ja gram w gre od 2 dni i jestem nia zachwycony, narazie wstrzymam sie z opinia co do gry, poczekam az ja przejde, ale z paroma rzeczami nie zgadzam sie juz teraz. System walki, moim zdaniem zalezy on od tego w jaki sposob gramy w gre, jesli ktos bedzie stal i czekal tylko na counter kills to przeciwnicy nie beda nic robic tylko atakowac jeden po drugim, ale przeciez ten motyw mozna samemu poprawic. Ja osobiscie mialem kilka momentow w ktorym musialem czekac az ktos mnie zaatakuje, ale wcale nie tak duzo. Po prostu staram sie wydziwiac podczas walki. I powiedzmy walka z 7 przeciwnikami, pierwsze czekam na countera, jeden lezy, szybciutko wyprowadzam combo kill na drugim, osobnik pada, a ja w tym momencie musze sie bronic bo jestem atakowany przez trzeciego, po szybkiej obronie przelaczam miecz na ten dlugi noz, kilka machniec zeby odstrzaszyc przeciwnika, ten odskakuje do tylu a w tym samym czasie jakis typek stara sie mnie zlapac i walnac na glebe, szybki counter, taie jego reke i z bucika w twarz, chlopk lezy ale nie jest martwy, czuje ze za chwile bede atakowany, wiec szybko przelaczam na hidden blade i wale pieknie wygladajacego countera prosto w jego twarz, chlopak lezy. Szybkie przelaczenie sie na miecz i kolejne swietnie animowane combo kill, kilka szybkich machniec mieczem na nastepnym przeciwniku, ten skutecznie sie broni, wiec lapie delikwenta i rzucam nim w stragan, chlopaczek lezy. Oddalilem sie na tyle od pozostalych ze moge wykonczyc przynajmniej jednego rzucajac w niego nozem, boom headshot, reszta podbiega do mnie i w tej chwili dolacza do nich jeszcze kilku guardow, robi sie goraco. Przelaczenie na dlugi miecz, zlamanie gardy przeciwnika i boom krew sie leje, od razu szybkie combo kill a pozniej counter przy uzyciu sztyletu, alez pieknie to wyglada.

Tak wlasnie ja sobie tocze te pojedynki z odrobina wyobrazni i fantazji, troszke kombinowania i naprawde jest ciekawie, nikt mi nie wmowi ze walki sa nudne, moze dla kogos ale nie dla mnie.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2007, 23:36:27 pm wysłana przez _ReD_ »

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #1102 dnia: Grudnia 14, 2007, 12:12:18 pm »
Sprzedaż Assassin's Creed przekroczyła pułap 2,5 miliona egzemplarzy
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=38513
"Assassin’s Creed, osiągnął właśnie liczbę ponad dwóch i pół miliona sprzedanych egzemplarzy na całym świecie w wersjach na konsole, PlayStation 3 i Xbox 360 i stał się najszybciej sprzedającą się nową marką na terytorium Stanów Zjednoczonych."

Czyli kontynuacja jest już pewna. Ciekawe tylko kiedy można liczyć na zapowiedź ;) .
PSN ID: WojtqGO

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #1103 dnia: Grudnia 14, 2007, 14:13:35 pm »
Czyli kontynuacja jest już pewna. Ciekawe tylko kiedy można liczyć na zapowiedź ;) .
Podejrzewam, że początek przyszłego roku

rednosee

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #1104 dnia: Grudnia 16, 2007, 12:31:50 pm »
Wiem,że to dziwne trochę pytanie ale z deka utknąłem, jestem na misji gdzie trzeba wykonać równożędnie dwa zadania(poo tym grubasie w damascus na balkonie) w acre  i jerusalem..problem polega na tym,że po odebraniu zadań "u lokalnych prowajderów"  sprawdziłem wszystkie view pointy w celu odnalezienia zadań pobocznych i nigdzie nie pojawiły mi się miejsca gdzie mam dokonać ivestigetions :p chymm..w acre ponoć mam iść do portu ale wszędzie jest zablokowany dostęp(wirtualne ściany ) ..hymm ..poradzicie coś?Z góry dzięki...
redn0see

szpynda

• Towarzysz
« Odpowiedź #1105 dnia: Grudnia 16, 2007, 19:23:31 pm »
Musisz chyba połazić po ulicach, a nie po dachach.Trzeba chyba samemu wyszukać tych do okradzenia, podsłuchania czy co tam jeszcze.W każdym mieście misje są takie same.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1106 dnia: Grudnia 16, 2007, 19:50:32 pm »
Miasto jest podzielone na trzy części. Po zaliczeniu pierwszej w kolejnej musisz samodzielnie znaleźć viewpoint z możliwością odpalenia Y, wtedy mapa Ci się zaktualizuje i pojawią się na niej nowe zadania.

szpynda

• Towarzysz
« Odpowiedź #1107 dnia: Grudnia 20, 2007, 01:28:16 am »
Mam problem z wykonaniem zadania. Jak załatwić "krzyżowca-kobietę"? nagle pojawiają się łucznicy i oni mnie załatwiają. Jak dopaść tę wiedźmę?

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #1108 dnia: Grudnia 20, 2007, 03:44:10 am »
Zabij ich wszystkich :) a najprosciej to wal po prostu countery przy uzyciu hidden blade, automatyczna smierc dla kazdego, a w momencie kiedy ona cie zaatakuje i zrobisz countera z hidden blade to powalisz ja na ziemie i dobijesz sztyletem, bardzo proste :)

Ja sie obrazilem na gre bo sie zglitchowala i mi achieva za rozmowy nie zaliczyla i ja sprzedalem :)

Na poczatku bylo rewelacyjnie, pozniej juz srednio a na koniec cholernie nudno, w kolko to samo, czy naprawde ciezko bylo wymyslec jakies ciekawsze misje? Rozwalila mnie ta gdzie informer kaze nam zabic kilku kolesi bo on nie moze bo go plecy ku*** bola, co to ma byc? komedia? naprawde co niektore powody byly zalosne na maxa.

Jedyne co zawsze mnie potrafilo rozbawic to kolesie mowiacy "what a fool" z tym charakterystycznym akcentem :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2007, 03:48:43 am wysłana przez _ReD_ »

szpynda

• Towarzysz
« Odpowiedź #1109 dnia: Grudnia 20, 2007, 11:52:02 am »
Załatwiłem sukę.Ale co mi nerwów napsuła to moje.Za to bym ją z chęcią wychędożył (jak na tamte czasy przystało)a później łeb rozwalił.A tu lipa.
Faktycznie z rodzajami misji to śmiech na sali.4 misje na krzyż plus główna w danym mieście.Żenuła. mam nadzieję,że kolejna część będzie urozmaicona bo klimat gierkaposiada.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1110 dnia: Grudnia 20, 2007, 12:05:39 pm »
@szpynda - w tej walce trzeba się umiejętnie ustawić - pobiec w takie miejsce, gdzie łucznicy Cię nie trafiają.

Widzę, że coraz więcej osób podziela moje zdanie o cholernej nudzie. Szkoda, że tak przeciętny tytuł stał się najlepiej sprzedającą, nową marką w historii, podczas gdy takie Uncharted czy Mass Effect pod względem sprzedaży wypadają bardzo średnio  :???:

r0ox

• Towarzysz
« Odpowiedź #1111 dnia: Grudnia 20, 2007, 12:58:24 pm »
Yhh, czytam tyle slabych recenzji na temat AC ale caly czas sie zastanawiam..

Kupic Uncharted czy Assassin's Creed? -.-

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #1112 dnia: Grudnia 20, 2007, 13:00:22 pm »
UNCHARTED!!!!!

r0ox

• Towarzysz
« Odpowiedź #1113 dnia: Grudnia 20, 2007, 13:05:54 pm »
UNCHARTED!!!!!

Hyhy, spodziewalem sie 'takiej' odpowiedzi ;DD

Ale czekam na wiecej opinii.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #1114 dnia: Grudnia 20, 2007, 13:09:00 pm »
Obejrzyj zdjęcia zrobione przez MarcePana w temacie o Uncharted.
Nie będę więcej offtopował, bo to temat o AC. :)

Ja Assassina pożyczę od kumpla, a sam kupię Mass Effect. Po wielu negatywnych opiniach nie jestem już tak napalony na AC.

browar

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #1115 dnia: Grudnia 20, 2007, 13:11:11 pm »
Wszystko jest lepsze od tej pięknie oprawionej nudy. Na AC zawiodłem sie baaardzo.

r0ox

• Towarzysz
« Odpowiedź #1116 dnia: Grudnia 20, 2007, 13:46:06 pm »
A jeszcze mam jedno pytanie, ktora z tych gier jest dluzsza?

Bo nie chcialbym skonczyc gry za 200 zł gdzies w 5 godzin.. Tak jak to bylo z COD'em (ale on ma jeszcze multi :P )

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1117 dnia: Grudnia 20, 2007, 14:08:07 pm »
Uncharted to jakieś 10h. Assassin's Creed to gdzieś dwa razy więcej, ale uwierz mi, w połowie będziesz błagał, żeby to się już skończyło  :lol:

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 80
« Odpowiedź #1118 dnia: Grudnia 20, 2007, 17:56:12 pm »
Uncharted pękło mi po 8 godzinach, Assasyn nadal męczy mnie nieukończony, a spędziłem z nim duuużo więcej godzin.
pod względem przyjemności i pozytywnych doznań Drake nokałtuje Altaira jednym szybkim i bezlitosnym ciosem w pysk! :)

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #1119 dnia: Grudnia 20, 2007, 17:58:55 pm »
Mi przejscie U: DF zajeło 9h i 30min. AC... do tej pory nie ukonczony, bo przechodze trzeci raz UD:F, drugi raz R&C i jest jeszcze Guitar Hero3 :]

AC to strasznie nuuuuudna gra.