Problem w tym, że zaczynasz się czepiać, rzeczy, które są dobre... Nawet nie wiesz jaka jest fizyka w grze, a ty już z góry zakładasz, że jej zmiana jest niebezpieczna i że będzie źle... Więcej optymizmu...
PS. I powtórze po raz setny, mnie też sie nie podoba fakt, że 80% wozów to CTRL+C i CTRL+V z GT 4.... Ale na litość boską... Ile można na to narzekać? Myślisz, że ktoś z Polyphony wejdzie tutaj spojży... O! Obraziliśmy BoBaN'a... Czas pracować 24 godziny na dobę by poprawić te modele dodać im deski rozdzielcze i z każdego wozu zrobić wóż Premium! Oczywiście premiery nie możemy przełożyć, bo wszyscy tutaj się obrażą!
Darujcie... Co miało być powiedziane, to zostało... Po bluzgaliśmy, teraz tylko trzeba czekać... Ja tam szykuje się na cios z torami, bo mam złe przeczucia, przynajmniej nie będę mega zawiedziony... Dla mnie liczy się model jazdy i możliwość pośmigania ulubionymi wozami po ulubionych torach...
Nawet jeśli tylko 200 samochodów jest pięknie odwzorowanych i tylko 20 torów też... Patrze na to z innej strony... Taki NFS:Shift miał 80 wozów średnio odwzorowanych (poziom gorszy od Forzy 2 nawet chyba...) i tras znacznie mniej niż 20 także średnich... A tytuł dał mi tygodnie genialnej zabawy... Czyli gdybym nawet używał tylko 200 wozów premium i 20 tras premium to na ile tygodni starczy mi ta rozrywka? Do tego dodając cykl dnia i nocy, lepszy model jazdy, lepszy online, head tracking pełny sezon NASCAR i SuperGT? NO jasna cholera... te 20% zawartości jako osobna gra mogłaby być hitem... I to mnie nastawia pozytywnie...