dwa krotkie swiezutkie tweety prosto od samego Kaza, przetlumaczone poprawnie:
UKでいろいろ混乱した情報が出てますが、E3では何も約束してないんですよね。あの 記事はSCEEのマーケが作ったものですが理解に苦しみます
In the UK various confusing information have come out, but see, at the E3 I didn't promise anything. That story has been made by SCEE's marketing department and I fail to understand [why they would do that].
tu domyslam sie, ze chodzi o oficjalne PSM i liste niesamowitych ficzersow (?), ktorych potwierdzenia nie mozemy sie doczekac.
Nie , biorąc pod uwage wiadomość od adriano , w Twoim cytacie pewnie chodzi o plotke , ze standard cars śą prosto z GT4
Albo o track editor...
to mi nie pasuje, bo ze niby co: marketingowcy z SCEE to wymysili? nie, ludzie na necie to wypatrzyli. no i slowo "obiecywac" tez bardziej pasuje do tej listy ficzersow.
zreszta gdybanie bez sensu - musimy czekac.
Marketingowcy dlaczego?
Ja rozważałem taką opcję:
puszczają plotę , ze samochody w GT5 będą prosto z GT4 , dają lipny filmik na stronce internetowej -> wszyscy zaczynaja narzekać , później po premierze , bądź na późniejszych targach okazuje się , że auta standard są wymodelowane w środku i wszystko trzyma poziom prezentowany w GT5P
wszystko po to , żeby teraz ludzie narzekali , a gdy objawią "prawdę" , wszyscy zaczną krzyczeć jakie to GT5 jest zajefajne , skoro ma 1000 aut tak pięknie wymodelowanych
Taka antyreklama w celu wzmocnienia efektu późniejszych doniesień dotyczących gry.
Co do słowa "obiecywać" , to może też chodzić o ostatnie słowa kogoś spoza PD , kto zapowiedział nam gokarty i edytor tras...