łaskawcy z PD mogli przecież nam nie zrobić żadnej gry albo kazać sobie płacić za nią 500zł
To co sadzisz o GT 3?
było super, i z obecnego punktu widzenia nikt grze nie zarzuca że miała bardzo mało wozów, i szczerze dla mnie powinni ten sam krok wstecz uczynić przy GT5...
nie przypominam sobie żeby mówiono o tym przed 2009 rokiem,
Pamietasz te slajdy?http://www.psu.com/media/articles/gt5_online_details.jpg
Albo to http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-game-features-announced/
czyli druga połowa 2009 a nie 2007
zresztą pierwsze informacje o standard carach były przedstawiane w tak enigmatyczny sposób że dopiero od paru miesięcy wiemy że to lekko odświeżone auta z GT4...
Win dziennikarzy, a ze sie nie umieli spytac normalnie o to, a woleli o jakis bzdurach non stop gadac. Tak samo jak z AI, poki minmax nie zaczal krecic filmikow z buildu CES to nie wiedzielismy, jak mocno AI sie zmienilo ...
dziennikarze mogą sobie pytać a Kaz i tak nie odpowie, taka polityka panuje w branży żeby się nie chwalić... a AI i kolizje już nie raz chwaliłem...
wolę elementy związane czysto z gameplayem - np. to że jak walniesz w opony to nie zachowują się one jak bariera z betonu
Aha, czyli zamiast miec nieskonczona ilosc tras i fajny tryb WRC do online, wolisz fizyke opon podczas wypadniecia z trasy, ktore i tak Cie zdyskwalifikuje z wygrania wyscigu? I to ma byc cos co jest czysto zwiazane z gameplayem? ...
Ten szajs beda rozwijac do tego stopnia, ze bedziesz mogl sam sobie robic trasy i to jest najfajniejsze, choc nadal jest fajny, bo kazdy moze zrobic trase w mniej niz minute.
ale już nie raz pisałem że ten tryb chętnie obadam
a czy to będzie fajny tryb WRC do online to się okaże, jak pilot będzie nam dyktował trasę to na pewno spędzę z nim wiele czasu, tyle że na razie nikt o nim nie słyszał
ogólnie i tak jest to bajer który w moich oczach w żaden sposób nie wpływa pozytywnie na ocenę gry - jest dla mnie całkowicie neutralny w tym względzie. ale jakbym miał wybierać - ten tryb czy kilka prawdziwych torów więcej to bym bez zastanowienia wybrał tory. jakby faktycznie dali narzędzie do tworzenia tras to wiadomo że bym coś takiego wolał bo po premierze mielibyśmy wszystkie ważniejsze tory świata zrobione przez społeczność
to samo z data-loggerem
To feature dla profesjonalnych kierowcow, a nie dla nas, dlatego tego na targach growych nie pokazywali, a konferencji zwiazanej z Toyota.
ale ficzer całkowicie zbędny, skorzysta z niego może 5 osób, stracili tylko na tym czas bo chcieli zrobić coś ciekawego. wolałbym jeden tor lub kilka samochodów premium więcej
(wpływ wiatru na dym
To akurat dosc fajne i na pewno 100% wazniejsze niz zniszczenia wizualne, zwlaszcza w wyscigach 24h.
dla mnie to akurat bzdura, ale jak wolisz... zmarnowali tylko trochę zasobów do obliczenia tego ofektu - zasobów których podobno mieli mało i które mogliby wykorzystać w lepszy sposób...
miały być wszystkie trasy z GT4 + sporo nowych. ale pewnie zaraz zarzucisz mi że Kaz tego nie powiedział
No mial byc caly kontent z GT 4, ja tez jestem zawiedziony, przeciez to pisalem, ale Ty przesadzasz na sile z tym 'kilka', bo akurat tras jest sporo. Juz nie mowiac, ze narzekasz na trasy, a nie track creator to dla Ciebie bzdet ...
no pewnie że przesadzam z tym "kilka", ale czego się nie robi dla wzmocnienia przekazu
w każdym razie brakuje mi niesamowicie Motegi, Infineon i paru innych, pewnie i tak zapłacę za nie w DLC, tylko szkoda że nie pogram na nich online bo pewnie osób które będą miały te tory będzie mniejszość...
Sony to wydawca gry, a jako wydawca ostatecznie odpowiada głową za grę i za to co mówią. nie da się odciąć grubą krechą tego że Kaz robi jedno a PR mówi drugie, bo jeśli tak robią to tylko pokazują swój nieprofesjonalizm...
Wow, ale mi nowosc w swiecie korporacyjnym, no normalnie jedyna firma, ktora tak robi.
tak jak w przypadku Forzy i pisanie że standard cary i tak są lepsze niż te z FM - podpieranie się negatywnymi przykładami konkurencji wcale nie tłumaczy PD i Sony...
Ps. B-spec i gtanywhere uwazasz za zbedne bajery?
B-spec kochałem w GT4 to i tutaj będę się nim zachwycał, poza tym liczę że będzie to kopalnia pomysłów do mojego projektu