a co do tych dodatkowych 20 tras - to tak, bardziej bym się z nich cieszył (pod warunkiem że faktycznie byłyby nieźle dopakowane) z tego powodu że to co innego niż wygenerowane trasy - takie gotowe trasy możesz sobie masterować i walczyć na nich z ludźmi z całego świata, generalnie jest to coś dostępne dla każdego a nie dlatego że akurat taka trasa ci się przyfarciła i generator ją wytworzył... mam nadzieję że rozumiesz różnicę..
Ale przeciez te trasy mozesz zapisywac i je nazywac oraz dzielic sie nimi z innymi graczami przez gre i GTAnywhere. I to nie jest totalny random, masz do 7 sekcji, ktore mozesz przesuwac i zmieniac ich parametry.
wybacz ale dalej nie wiem jaki to może mieć realny wpływ poza efektami wizualnymi...
To poszukaj sobie filmikow z efektami atmosferycznymi i zobacz jak wplywaja na widok w cockpit view, a teraz sobei wyobraz, ze jedziesz obok i nagle masz wiatr boczny i cala struga dymu/wody leci Ci na szybe, psujac widocznosc tak, ze musisz zwolnic.
Pilot też jest w szkole Sebastiana Loeb'a Wink Tam właśnie, będzie Ci generować trasy, i ma być pilot. Przynajmniej tak mówili na konferencjach i tak pisało w wywiadach z KAZ'em. Cool
Kaz nawet przejechal jeden odcinek na prezentacji.
Wiadomość scalona: [time]Listopad 15, 2010, 19:34:42 pm[/time]sorry ale to co mówili to nie była prawda - to były półprawdy, a nawet mniej niż półprawdy, co najwyżej ćwierćprawdy. a to dla mnie jest równoznaczne z kłamstwem...
Przeciez Kaz powiedzial, ze efekty pogodowe i tryb dnia i nocy nie bedzie na wszystkich trasach ..., w wywiadzie powiedzial, ze nie na wszystkich, ale na ilu nie wie, bo nadal nad tym pracuja i nie wiedza ile uda sie zoptymalizowac do czasu final builda.
A z tym, ze tylko samochod gracza sie niszczy to sciema bo w demo buildach bylo inaczej, wiec tu na pewno tez sie da inne niszczyc.
no właśnie tego nienawidzę na tym forum - jak ktoś coś skrytykuje to od razu jest albo wyzywany od fanboyów konkurencji
To nie chodzi o krytyke. Spoko zrozumielismy, ze Ci sie nie podoba, ale pisanie, ze to bzdet, to zenada i ze to partactwo, to jest czepialstwo, a nie krytyka, tym bardizej, ze wielu osobom ten pomysl sie podoba. I jeszcze za to jedziesz Kaza jakby kogos zamordowal.
Wiadomość scalona: [time]Listopad 15, 2010, 19:52:14 pm[/time]Jakis typ zrobil praktycznie idealne intro do GT 5!
To trzeba zobaczyc.