niby dlaczego mam tego nie robić? dla GT2 kupiłem psone, dla GT3 kupiłem ps2, dla GTpsp kupiłem psp, jedynie ps3 mam kupione nie dla gry z tej serii ale z myślą o GT5 niby dlaczego mam teraz jej nie kupić ? bo GT5 będzie tylko bardzo dobrą grą? NO WAY! a narzekać i wytykać będę każdy archaizm w grze bo takie babole jak w filmikach od Czechów nie mają prawa bytu w żadnej obecnej grze, tym bardziej w Gran Turismo. nie mam zamiaru lizać Kaza po jajkach jaj wiele osób na tym forum..
Wiesz, może niektórzy nie tyle liżą Kaza po jajkach - tylko czekają aż gra znajdzie się w ich konsolach i zobaczą ją na swoich TV?
Jaka jest różnica między launchem GT3, które pewnie zgodnie przez większość uznawane jest za najlepszą część serii a launchem GT5?
W momencie premiery GT3 o grze widzieliśmy bardzo mało, wielu pewnie zobaczyło grę dopiero na reklamach w przerwie Ligi Mistrzów lub u znajomego, w salonach gier, itd. Efekty był taki, że każdy kto zobaczył GT3 był porażony ogromem i pięknem dzieła Polyphony.
Teraz mamy pieprzony internet, gdzie każdy broni swoich racji i jest ekspertem w każdym temacie, o grze chcemy wiedzieć wszystko - jak najszybciej, zachowanie tajemnicy w branży jest praktycznie niemożliwe, itd.
GT3 nie było idealne - miało swoje błędy i archaizmy. Z GT5 będzie tak samo. Niestety dla wielu nie będzie już efektu porażenia i Wasze komentarze od kilku stron tylko to potwierdzają.
Szkoda tylko, że przy okazji tych narzekań odbieracie przyjemność z oczekiwania na grę innym.
Czekaliśmy na premierę nowego GT latami - może skupimy się na tym, zamiast tylko narzekać?
Dla mnie najważniejsze jest to, ze wreszcie mogę zagrać w nową część serii przez którą mało co nie zawaliłem jednej klasy podstawówki. Dla każdego fana GT premiera GT5 powinna być świętem - po co narzekać już teraz na coś, co wiadomo że nigdy nie będzie idealne?
8 dni... - nie wiem jak Wy, ale ja już kombinuje urlop w pracy