Co? To, że w czasie kiedy koleś dostał grę i ją sprawdził nie liznął nawet 10% kariery... To nie jest Need For Speed którego przejście i porządne poznanie zajmuje maks 4 dni...
W jakim ty świecie żyjesz? To co ma miesiąc grać 24 na dobę i napisać reckę dopiero?. A potem płacz na forum: "kiedy będą pierwsze recki, do chu** pana!!" Już widzę te wszystkie recenzje pojawiające się 22 grudnia, miesiąc po premierze
A poza tym skąd wiesz czy np taki Eurogamer ma grę 4 dni, a nie 2 tygodnie?!
A inne opinie na przykład LoNdKa pokazujące, że nie miał nawet styczności z tym tytułem... Też raczej można między pośladki wsadzić....
Dobra wiadomo, że taki LoNdeK trolluje i nawet się z tym nie ukrywa, ale argument, że nie miał styczności z tytułem faktycznie można wsadzić między poślady. 2 dni temu zbiorowe fapanie nie przeszkadzało, a ile osób z tego forum miało styczność z tytułem. Podpowiem: ZERO.
Jakie ciśnienie na recki? Jak dla mnie gra może zgarniać 5/10... Byleby model jazdy był super... Wkurza mnie natomiast trolling oparty o te recki...
No ciśnienie na recki chyba jednak jest, inaczej nie skakałoby wam ciśnienie na przytoczoną tutaj ocenę z IGN.
Zgadzam się z tobą, oceny to jedno, a nasze odczucia to drugie. Trzeci raz piszę.
DOBRA GRA OBRONI SIĘ SAMA, WALIĆ RECENZJE. Peace.