Jak już napisałem, jeśli wysoko ocenią Forze 4 już mieć nie będą.
No chyba, że wysoko ocenią F1 od CM i Dirta 3, to wtedy dla Ciebie na pewno będą mieć najwyższą wartość jako serwis.
Btw. Pożycz kryształową kulę.
Jebią mnie te serwisy jak również opinie innych w przeciwieństwie do Ciebie.A wracając do Dirta to też się nim podniecałeś i chwaliłeś, a w F1 nawet nie grałeś, choć nie, czyżby w pracy?
Ja się Dirtem podniecałem? Dirtem 2 owszem, bo to bardzo dobra gra, ale o jedynce wielokrotnie pisałem, że ma zjebany model jazdy. I nadal twierdzę, że Dirt 2 to dobra gra, więc zupełnie nie wiem po co w ogóle z tym wyjechałeś (znaczy się wiem...żeby się po raz kolejny bezsensownie dojebać). Tak w pracy grałem, ale padem więc nie wypowiadam się o modelu jazdy w F1.
Wiadomość scalona: [time]Grudzień 26, 2010, 15:55:14 pm[/time]A czy ja mowie ze ISR nie maja pojecia ? dla mnie poprostu nie sa wyznacznikiem... Pozatym z tego co wiem to z uber realistycznego GT5 do top 50 aut z gier autka ledwo do top 50 daly rade wejsc... Co powiedzieli panowie z ISR o kirownicy thrustmastera ktora ma pawel_k a wczesniej mial art ? ze sie nie nadaje do GT5 a jakos ART ktory mial wiele kierownic bardzo ja chwalil...
Boban nie umiesz czytac to sie nie odzywan.. napisalem ze graja w LFS z NIEZLYMI efektami a nie idetycznymi jak na kierownicy ale no tak to trzeba umiec czytac ze zrozumieniem a to niestety za wiele...
No tak tylko czekałem na ten "uber" argument, że my czytać nie potrafimy.
A Boban przymonij mi jak ISR ocenili FM3 ? oj chyba wysoko i nie plakali ze to arcade... Arcadowe FM3 tez zbieralo pochwaly od kierowcow wyscigowych za model jazdy no tak ale to ARCADE....
Owszem chwalili, ale GT5 uznali za grę, która nie ma konkurencji w kwestii modelu jazdy na konsolach. A grając padem w FM3 nie możesz powiedzieć czy to arcade czy sim. Steering assist na kierownicy trochę zabija ducha sim.
Po co mam pytac kogokolwiek jak sie gra na kierownicy skoro w prolog gralem na kierownicy, w FM3 gralem na kierownicy i na PC we wszystkie scigalki gram na kierownicy.. (no niestety z ps3 nie dziala)... wiem jakie sa roznice miedzy padem a kierownica...
No tak to w końcu jest? Stronę wcześniej pisałeś, że FM3 na padzie jest takie sim i w ogóle wypas, a teraz piszesz, że grałeś w to na kierownicy. Ku**a we wszystkie gry grasz na kierownicy, ale w GT5 już nie. Co za przypadek. Zresztą jeśli ty Subarką GT300 robisz o 5-6sek słabsze czasy od auta FM i MR , to juz świadczy o tym jak bardzo różni się granie na kółku i na padzie.
Tak na twoim filmiku widac 1 auto z wielu.. czy moze chcesz mi powiedziec ze wszystkie idetycznie sie prowadza ? o to ladny sim... wroc sie do poczatku dyskusji i zobacz o jakim aucie pisalem , podpowiem CHARGER...
No tak, bo Pontiac GTO to nie Muscle Car. Pisałeś, że Musce Cars mają zjebany model jazdy. Teraz nagle okazuje się, że tylko jeden ma popsuty model jazdy. Nas oskarżasz o to, że nie umiemy czytać ze zrozumienie, a ty nie umiesz wysławiać się ze zrozumieniem, bo poplątałeś się w swoich wypowiedziach.
Czytac ze zrozumieniem to wy nie potraficie... slyszycie ale nie sluchacie...
Vice versa.