Wylizaliście już rany po wczorajszym stigowym łomocie (i nie mam na myśli lodówki)?
SPA znam bardzo słabo, niewiele po nim jeździłem a zawsze chciałem gry z tym torem odpowiednio odwzorowanym. SPA wygląda fenomenalnie, szczególnie przy zamgleniu. Na dwóch odcinkach toru, jadąc F1, G27 dostaje zajoba bardzo szybko i delikatnie wibrując - podejrzewam, że są to jakieś stare, nierówne odcinki toru.
Wczorajsza sesja sporo mnie nauczyła o linii jazdy i co prawda Ring jest niezagrożony, to SPA wskoczył na miejsce z ulubionymi. Bardzo podoba mi się powolna sekcja prawo - lewo przed start/meta (strefa spinów hehehe).
Cena DLC jako paczki trochę za wysoka, ale jak zawsze dokonano "sprawiedliwego" przeliczenia waluty. Cena za sam tor bardzo dobra (14 zł, dobrze pamiętam?). Po południu nie mogłem kupić complete pack, wywalał jakiś błąd - plik był online, ale jeszcze coś grzebali. Kilka godzin później dało się kupić - dziwi mnie to, że DLC puszczono przez zwykła środową aktualizacją sklepu.
DLC pod nazwą Complete Pack oceniam "dla fanów" - cała reszta może spokojnie kupić tylko tory.
Wiadomość scalona: [time]Październik 19, 2011, 10:29:08 am[/time]To zaktualizuj FW, bo pewnie dlatego nie widziałem, że gracie. Dziś cioracie?
Pisałem Ci o tym na PSN - po aktualizacji ten błąd sieci w GT5 zniknął?
Wiadomość scalona: Października 19, 2011, 10:33:09 amPS - Chaparral 2J ma zajebisty widok z kokpitu. Przy HUD off jest wczówka jak z premiumami.