Kapitalna sprawa z tymi testami osiągów - na maxa dopakowany Aventador 0-100 km/h w 2,4 s; 0-200 km/h w 6,4 s; Vmax 384 km/h (ograniczona oporami, nie skrzynią biegów). Można się pobawić też w sprawdzenie jak dużo tracimy/zyskujemy poprzez skrzynię automatyczną, manualną na łopatkach, manualną na szifterze+sprzęgło itp, itd. To powinno być od wersji 1.00. Graficznie tor zajebisty, szczególnie zmiana pory doby (dzień - noc).
Samochody - Jag to czysta zajebistość i jazda na pocisku, Aston pięknie brzmi a Garbus po max dopakowaniu ma turbodziurę zbliżoną do F40
Na komfortowych oponach jak załącza się turbo to strach w oczach.
Boban, wczoraj miałem dziwny błąd z G27 - dwa razy po wyjeździe na tor nie działał FFB a gra nie reagowała na skręcanie kierownicy. Pomogło odpięcie i wpięcie USB. Pierwszy raz tak miałem, więc to pewnie nie przypadek. Nowa łatka - nowe błędy.
Mam jeden problem z tymi DLC - są za drogie (łącznie). Dodatkowo, jak zwykle cena została przeliczona na złotówki po złodziejsku. W efekcie na chwilę zawahałem się przed kliknięciem "Confirm Purchase". Poza tym - gdzie jest concept NSX? Spodziewałem się go za free w 2.03.