Dobra czynie honory;)
- Smialiscie sie z interakcji z otoczeniem w Gears of War ? Tu napewno lepszej nie ma.
Ja sie nie smialem. Zreszta nikt nie mowil, ze w Uncharted jest interakcja z otoczeniem
- Niektore animacje Drake wolaja o pomste do nieba (np chodzenie w boki trzymajac sie wszelkiego rodzaju krawedzi)
Nie rozumiem. Chodzenie w boki trzymajac sie krawedzie... nie wiem o co chodzi
- Animacja przeciwnikow to imo porazka straszna, strzal w glowe czy w korpus lataja tak samo smiesznie.
Taki specyficzny klimat, w girsach leje sie krew z jak woda z ranionej meduzy a tutaj przeciwnicy lataja jak szmaciane lalki. Ot stylistyka
- Smialiscie sie z doczytywania tekstur na poczatku levelu w Gearsach a tu jest to samo.
Po pierwsze nie to samo, bo w girsach jest to znacznie bardziej dokuczliwe i czestrze niz tutaj. Zresza pisali ludzie, ze w uncharted sie tekstury dorysowywuja a ja wspominalem o braku v-sync
- Przelodawany magazynek leci na ziemie i znika czary mary??
No bo to jest gra. Nie prawdziwy tylko wirtualny swiat. Nie wiem czy zauwazyles, ale tez nie rosnie drake'owi zarost, nie miewa wzwodow i nie mozna mu poplamic podkoszulka. Taki juz urok gier video. Moze kiedys...
- Czasem skacze z jednej platformy na druga Drake jakby zawiesil sie w powietrzu i macha rekami, i za chwile sie lapie krawedzi wtf??
Tutaj Ci przyznaje racje. Zdarzaja sie takie bledy. To jest nie fajne ofkoz
- Strzelenie z kalacha 10 strzalow w klate gosciowi w krotkim rekawku ??
Dokladnie, tutaj sie z Toba zgadzam w 100%. IMO powinien szybko jakis patch na to wyjsc bo to smieszne jest. Zreszta pamietaj, ze w girasach tez trzeba sie nastrzelac, ba! tam nawet nie przewidzieli headshot'ow dla karabinow. Jedenak tak czy tak, przyznaje, ze tam karabiny wypadly naturalniej
- Cut scenki? Widzial ktos ta blondyne?? Wyglada tak sztucznie, ze sie usmiac mozna.
No bo girsach bohaterowie naturalnie w cut scenkach wygladaja:D:D Prosze Cie:)
- Nie ma fizyki w Gearsach?? Tu tez nie ma.
A wlasnie ze jest, zobacz co sie dzieje z cialami w wodzie, z rozwalonymi kamieniami gdy rzucisz w nie granat itp. Fakt rewelacji nie ma, ale tragedia jak w girsach tez nie.
- Altair zdecydowanie lepiej sie porusza od Draka ktory biega jakby sobie w gacie nasral
Moze sobie nasral?
- Wybuchy? GRAW zjada je na sniadanie tak samo jak Lost Planet to czyni
Zauwaz, ze porownujesz Uncharted z wieloma roznymi grami - laski lepsze w DoA:siatkowka, wybuchy LP/GRAW, Cut scenki w girsach itp. A my to wszystko mamy w jeden grze;P
Gameplay:
- Nie ma tu nic czego nie bylo rok temu w Gears of War(czego sie tak czepilem girosow? Bo Uncharted to prawie klon tej gry).
Grales w Girsy? Zupelnie inny klimat, sa dialogi, jest fabula, jest humor, jest czesta zmiana scenerii, walka wrecz, sa misje skuterem wodny, jeepem, sa misje zrecznosciowe, zagadki, ciekawi bohaterowie itp
- Nie ma tu nic swiezego, celowanie zerzniete z GOW
Bardzo dobrze, trzeba brac od najlepszych. Swiezy jest mix, wczesniej tak dobrze zmiksowanej gry nie bylo. Tyle roznych elementow w sobie laczy
- Na poczatku klimat byl ok ala Skarb Narodow, ale co minute wypada banda idiotow (AI nic szczegolnego)i to samo- strzelam, ide dalej.
No to samo robiles w Girsach. Strzelales, dalej itp Zas AI akurat napewno jest lepsze od tego girsowego
- Zdecydowanie za malo eksploracji terenu.
Prawda to
- Gra strasznie liniowa i ograniczona.
No girsy tez
- Dzungla? Chyba ktos smie zartowac sobie.
Tego to nie rozumiem. Co jest nie tak z dzungla?
- Zagadki banalne.
Prawda to
- Fabula?? Przepraszam?? To cos po francusku??
??
- Brak jakiegokolwiek online? Ok nie do kazdej gry sie sprawdza ale niektorym to moze przeszkadzac.
Prawda to
- Na poczatku myslalem, ze bedzie klimatycznie niestety okazalo sie , ze tak nie jest bynajmniej dla mnie.
Gameplay jest dla mnie slabiutki.
Eh widze, ze gra ma dla Ciebie same wady, musiales sie z nia strzasznie meczyc, prawie tak jak z girasami. Coz ja lubie taka mechanike i mi sie zarowno girsy podobaly jak i uncharated.
- System seller??
Tak. Niemal wszystkie wady, ktore wymieniles mozna wypomniec girsom. A sa SS wiec?