Zapewne. Będzie tak jak kiedyś z PS2 i Xboxem tylko role się zmieniły. Szkoda w sumie, dodatkowe epizody na otarcie łez pozostają.
Roman, pomógł to mu Niko .
Cytat: Wojtq w Lutego 09, 2008, 13:54:45 pmRoman, pomógł to mu Niko . Nie, przyjrzyj się, Roman popycha kogoś.
Cytat: tarniak w Lutego 09, 2008, 12:34:46 pmZapewne. Będzie tak jak kiedyś z PS2 i Xboxem tylko role się zmieniły. Szkoda w sumie, dodatkowe epizody na otarcie łez pozostają.O Tarniak już wie, że wersja na X0 będzie gorsza - dobrze wiedzieć - w takim razie kupie dla tej gry PS3.
Cytat: Mikes w Lutego 09, 2008, 16:23:42 pmCytat: Wojtq w Lutego 09, 2008, 13:54:45 pmRoman, pomógł to mu Niko . Nie, przyjrzyj się, Roman popycha kogoś.eee? to Niko kogos popycha (chyba Romana) - a ten upada
Cytat: crasch w Lutego 09, 2008, 15:57:54 pmCytat: tarniak w Lutego 09, 2008, 12:34:46 pmZapewne. Będzie tak jak kiedyś z PS2 i Xboxem tylko role się zmieniły. Szkoda w sumie, dodatkowe epizody na otarcie łez pozostają.O Tarniak już wie, że wersja na X0 będzie gorsza - dobrze wiedzieć - w takim razie kupie dla tej gry PS3. Łącze fakty, preview na XO miało 'slightly framerate problems'. Preview na PS3 - 'extremely smooth'. Napisz PW jeśli nie znasz języków. Zresztą czy napisałem, że dlatego kupię wersję na PS3 mistrzu ciętej riposty?
Ja sie zastanawiam, czy aby napewno w nowym GTA będzie stały framerate.Przecież zanosi się na przeogromną wypełnioną po brzegi atrakcjami produkcje.wiemy jak było z San Andreas.. (doczytujące się w locie obiekty-PS2)
Cytat: mateo w Lutego 10, 2008, 14:54:27 pmJa sie zastanawiam, czy aby napewno w nowym GTA będzie stały framerate.Przecież zanosi się na przeogromną wypełnioną po brzegi atrakcjami produkcje.wiemy jak było z San Andreas.. (doczytujące się w locie obiekty-PS2)I tego się boję - ostatnio odpaliłem sobie SA na PS2, nie dość, że gra brzydka to jeszcze tak siada freemate, że naprawdę nie chce się w to grać, nie mówiąc o doczytujących się teksturach.Jeżeli tak będzie z IV to nie wiem czy kupie, ale mam nadzieję, że pozytywnie zaskoczy.
nie mówiąc o doczytujących się teksturach.
niektore z tych nowych skrinow sa fatalne wrecz i brzydkie a postacie nie maja nawet cieni na nich oby w ruchu to lepiej wygladalo bo trailery sa swietne
Endorphin się kłania.
CytujEndorphin się kłania.A nie Euphoria? Ja już się pogubiłem..
Do tego czasu wyjdzie pewnie silnik CryEngine3 i CE2 będzie przy nim wyglądał na przestarzały ;pSpójrzmy prawdzie w oczy - GTA nigdy (od części pierwszej począwszy) nie prezentowało świetnego poziomu graficznie-technicznego, jedynie poprawny bądź dobry. Tak jest i tym razem (jak powiedział nakimusha, jest bardzo nierówno). Ale czy to kiedykolwiek przeszkadzało tej grze być jedną z bardziej grywalnych?
Często bywało tak, że gra wychodziła w piątek, a ja już ją miałem np. w środę- wszystko zależy od tego, jak szybko będzie dostawa i jak się dogadasz z obsługą PE. Zresztą nie licząc gier na DSa, wszystko kupuję w PE, bo mam blisko.
LesiuGR - a gdzie się zaopatrzasz w gry na DSa?
Zastanawiam się, czy można liczyć na taką animację w czasie gry, czy takie rzeczy to tylko w przerywnikach.