Ale to nieważne, zdjęcie jest słabe i tyle, twoje tłumaczenia byłyby do wzięcia gdyby to był jednorożec, ważkę każdy widział i jest dużo zajebistych zdjęc z nimi więc po co takie?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Yeah arcydzieło
CytujAle to nieważne, zdjęcie jest słabe i tyle, twoje tłumaczenia byłyby do wzięcia gdyby to był jednorożec, ważkę każdy widział i jest dużo zajebistych zdjęc z nimi więc po co takie?Dziewczynę każdy widział i jest dużo zajebistych zdjęć z nimi więc po co takie??? Na dodatek jakaś przeróbeczka obmierzła. Daj se siana Mikes. Wygląda jak artwork z Getawaya, ALE TO NIE JEST ARTWORK Z GETAWAYA TYLKO ZDJĘCIE!!!
@svon - spadaj netowy onanisto
Cytat: Mikes w Lipca 02, 2008, 00:23:23 am@svon - spadaj netowy onanisto Nie mierz wszystkich swoja miarak, wydaje mi sie, ze ma ladna buzie. Nie to nie, onanisto.
bazyl
W ogóle tego typu przeróbki zasysają niemiłosiernie. Ja uznaję zdjęcia w naturalnej kolorystyce, czasem czarno-białe, ewentualnie ślubne - sepia.
MarcePanowi podoba się jego ważka, ok, mi się podoba to.
Cytat: Ibra w Lipca 02, 2008, 00:24:01 ambazyl Na GG napisałem mu coś podobnego. Ibra- ziom.
Cytat: LesiuGR w Lipca 02, 2008, 09:13:54 amCytat: Ibra w Lipca 02, 2008, 00:24:01 ambazyl Na GG napisałem mu coś podobnego. Ibra- ziom. Potem przepraszałeś, nie kozacz '
Powraca Mikes ze znowu kurewsko mocnym kontrastem.
Powraca Mikes ze znowu kurewsko mocnym kontrastem. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)tutaj mi mocny kontast zwyczajnei PASUJE jak ch**, bez tego twarz jest widoczna a nie o to chodziło mi w tym zdjeciu, miało byc własnie takie tajemnicze, "niewiadomojakie" Co myslicie? I tym razem nie wrzuce wersji ze zwykłym B&W bo takowy zwyczajnie nie pasuje do tego zdjecia, amen.
Strzelone na szybko dwa koniki
Jaki papier foto do drukarek polecacie?