Hmm a ja Azumi mam na kompie, ale jeszcze nie oglądałem
A Twój opis Shinobi, walker, jest zachęcający, będę musiał obejrzeć
[ps, Ako, mówiłem Ci już, że Twój ava rox ? ;]].
A ja ostatnio oglądałem American Pie 4: Band Camp. Komedia raczej dla nastolatków, sympatyczne i zabawne, chociaż niektóre motywy może nawet za bardzo przesadzone ;p W kazdym razie lepsze na pewno od 'dwójki', polecam, zabawa przednia
Top Secret - zabawna komedia z m.in. Val Kilmer, śmieszny humor sytuacyjny, fajne motywy i ogólnie niezły film, polecam
Chociaż typ humoru nie każdemu może odpowiadać, mi się akurat spodobał
.
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood - dość długa nazwa, btw, nieprawdaż ? Kolejna komedia, tym razem są to zabawne dzieje Niggasów z sąsiedztwa
Chociaż niektóre gagi mało śmieszne, ordynarne wręcz, to suma sumarum film jest śmieszny i tak dla odprężenia warto obejrzeć
Chociaż ambitne to to nie jest
The Art of War - tym razem trochę kina akcji, Wesley Snipes w roli głównej i w sumie podobało mi się. Ciekawe sceny akcji, niezła [no, ale miejscami również cienka] gra aktorów, a nade wszystko ładniutka Japonka Marie Matiko, grająca jedną z głównych pobocznych ról czynią z filmu rzecz godną zobaczenia
Fabuły w sumie wspaniałej nie ma, ot praca dla tajnego wydziału ONZ, którego władza okazuje się potem.. a zresztą, sami zobaczcie
.