Trochę kinowych produkcji zaliczyłem:
Man of steel 3d początek filmu to coś wspaniałego, człowiek patrzy z otwartą japa na wykreowany inny świat
krypton, który jest rozpierdalany piękny widok w Imax-ie
późniejsza historia ma już potem swoje wzloty i upadki. Ale, jak na gościa popierdalającego w majtkach na rajtuzach jest nieźle. Fajne momenty przeplatają się z hamerykańską typową napierdalanką, która może mierzić co niektórych. Za te lepsze momenty 8/10
World War Z 2d poszedłem na film z nastawieniem na nie, po prostu dałem szanse zombiakom. 7/10. Opisana historia ma swoje momenty, humorystyczne akcje są dobre całe kino się śmiało głośno
akcja ze śmiercią wybitnego doktorka od wirusów, zombiaki w laboratorium itp
. Efekty specjalne bardzo klimatyczne, historia wciągająca, nie czytałem książki miałem niezłą rozkimne od początku jak zombiaki
. Spokojnie można się wybrać, aczkolwiek żadna to rewolucja w kinematografii, inna sprawa z zombiakami bo te wyraźnie
szybko ewoluowały.
Iluzja 2d bez trailerów, kompletny spontan i miłe zaskoczenie na seansie. Zgrabna historia, ciekawa intryga, zaskakujący koniec 8/10 warto zobaczyć. Można wziąć dupę na pewno się spodoba.
100 lat po ziemi 5/10 za potencjał i momenty. Gra aktorska syneczka kładzie ten film na łopatki.