Soul czemu Ty widzisz tylko jedną stornę medalu? Co powiesz na to że PE (w tym przypadku HIV) jako jedni z pierwszych byli na pokazie PGR4 i potem screeny z ich gazety wykorzystywały największe serwisy w sieci? Tego już nie widzisz? Pisanie że PE jest mało pro i że nie warto ufać ich recenzjom to totalna pomyłka. To wyrobiona marka i pracowali na to wiele lat. Troche szacunku dla nich. Nie chce tutaj bronić HIV'a bo on jaki jest każdy wie. Lubi sobie pożartować i porobić z ludzi jaja. Często nakręca się jakimiś nowymi tytułami ale to IMO bardzo dobrze. Jak ktoś tutaj wcześniej napisał że HIV potrafi cieszyć się z każdej wspaniałej gry czego wielu z tego forum nie potrafi. Wieczne narzekania bo tu słaba tekstura a tam fremrate nieco spadł. Tylko psuje się atmosfera wokół gry a HIV ją potrafi pogrzać. Pozatym jest on jednym z tych redaktorów w PE, który buduje niepowtarzalny klimat tego miesiecznika.
Wow jedną grę , dosłownie jedną , w takim EGM co miecha są takie skany że PE może sobie pomarzyć
I z tego co wiem mieli niezłego farta z tymi skanami. Ale stary gdzie ja napisałem że całe PE jest złe?! Cały czas mam na myśli Hiva ( i Kosa o którym nic nie piszę bo mi się nie chce!
) Spoko niech się nakręca , ale nie w ten sposób "HS pożre XO razem z RingOfDeath..." Za 2-3 lata X360 graficznie nie da rady ble ble ble , przy czym jeszcze miecha temu X360 był the best. Gościu jest na maxa żałosny i piszę po raz enty jak na redaktora gazety która jest już na tym rynku trochę , i wyrobiła sobie renomę , za często zmienia zdanie i piszę mega fanbojskie teksty ( i nie mam tu na myśli X360 , DeCkiem tak samo było na początku ) co do redaktora w ogóle nie pasuję ( no i to hasło Moc PS3 udowodniona LOOOOL i jeszcze raz LOOOOL) Czy PS3 musiało coś udowadniać,przecież nie od dziś wiadome że to potężna maszyna , i że musi się rozkręcić . No ale skąd Hiv mógł o tym wiedzieć
Kiedyś pisał dobrze , ale tak jak mówię problem pojawił się gdy ukazały się nowe konsole , chłopak sam nie wie co dobre.....nie może się zdecydować.
KONIEC nie chce mi się już o tym gadać takie jest moje zdanie i go nie zmienię , a tym bardziej nie mam zamiaru szanować typa.