Dobrze że napisałeś dla Ciebie , większość ma na szczęście nie co inne zdanie , i czy się to Tobie podoba czy nie, to NG jest królem slasherów . I to wymienionym przez Ciebie grą brakuje trochę do NG , trochę ,latami świetlnym bym tego nie nazwał
Choć jeżeli chodzi o Onimushe to sorry , ale ta gra nie ma polotu do DMC i GoW a co już mówić o NG , jest max sterylna (zachowanie postaci takie samo jak w RE rox , nie ma co
to obracanie się , no i gdzie dynamika
) Więc onimush od pada na samym początku , dla mnie jedynie jakąś walkę może na wiązać DMC (szybkie , dynamiczne , długie trudne , hardcorowe) GoW też OK , tyle że brak mu dynamiki , takiej jaką oferuje NG i DMC . I od razu widać że pojęcie o systemie walki w NG masz zerowe , nie chodzi o skakanie a o to żeby być non stop w ruchu, non stop atakować ,kontrować , puszczać UT ,przy czym niej można być trawionym , przez co gra jest bardzo dynamiczna ( no i 60 fpsów robi swoje ) samym skakanie nie zabijesz przeciwnika :lol:Co do stylistyki , to nie mam pojęcia co w niej takiego złego ?! historia lipna? znasz ją w ogóle wiesz o co chodzi ? Grafika bez rewelacji , wiesz czemu ? bo to konwersja , wiesz co to ?! Po za tym nie wiem czy wiesz ale ta gra (NGS) zebrała na świecie lepsze noty niż HS , i IMO sama postać Ryu wygląda lepiej niż Nariko ( czy jak jej tam) , po za tym wole niemieć 4xAA ,a mieć60 fpsów . Wole dużo lepszy płynniejszy gameplay , niż zajebistą grafikę .
Z kolei HS ma rewelacyjną historię i trzeba to przyznać , ma ładną grafikę (ale bez żadnego uch i ah ) , ma płytki system walki
brak upów do broni, nie można skakać i chodzi w 30 fpsach na dodatek rwie
No tak ale ma 4xAA
Jest prosta , SP można przejść w 6 godzin , i chodzi się jak po sznurku , no ale trzeba przyznać że jest widowiskowa