Lol, nie zgodze sie z Team Fortress 2:
Grafika: 8 [ niby ladny cell shading ]
Dzwiek: 7+ [ gra ma zalosna muzyke ]
Grywalnosc: 6 [ za malo osob w to gra, brak DM i TDM sprawia, ze trzeba grac druzynowo z hamburgerami = niemozliwe. no i co to za fps bez DM?
]
Ogolnie - 7
Portal tez prawie sie zgodze
Grafika: 8+
Dzwiek: 9 [ texty tego robota przez cala gre mnie rozwalaly ]
Grywalnosc: 7 [ niby innowacja, ale smiertelnie mnie zaczelo nudzic pod koniec ]
Ogolem: 8
Ale ogolnie to OB zasluguje na wysoka ocene, ye.
Soldier of Fun: Payback:
Grafika: 8 [ ye ]
Dzwiek: 7 [ czasem sa problemy z nim
]
Grywalnosc: -8 [ gra jest za latwa nawet na Hardzie
]
Dlugosc: 6 [ wszystkie achievy za singla zrobilem w dwa dni grania, w tym czasie ukonczylem gre dwa razy, a na multi malo kto gra ]
-----------------------
Call of Duty 4:
Grafika: 9 [ 60fps juhu ]
Dzwiek: 7+ [ zadnej ciekawszej muzyczki ktora by mi sie kojarzyla z gra ]
Grywalnosc: 8 [ 6 za singla, ktory jest po prostu kalka dwojki, brak ai, nowosci, funu; 10 za multi, ktore jest niemal idealne ]
------------------
F.E.A.R.:
Grafika: 8
Dzwiek: 9
Grywalnosc: 10 [ moj fav fps i gra na xboxa, straszy mnie jak ja pierd., klimat kozak, brak pojazdow, inteligentni przeciwnicy [ nie to co w call of dupa ], kozacko pomyslane achievementy, na multi nawet gra pare ludzi, a multi tutaj jest cudo, oj oj do dzis zaden fps nie dal mi tyle funu co fear ]
F.E.A.R. Files:
Grafika: 6 [ na screenach wyglada jak fear, ale gra skacze i zarywa momentami jak glupia
a fear problemow z framerate za bardzo nie mial ]
Dzwiek: 8
Grywalnosc: 8 [ wprowadzili niepotrzebne zmiany i dodatki, przez ktore wszyscy wola zwyklego feara na multi, bo ten jest dziwny, ale w singlu to ciagle ten sam fun co przedtem ]