chociaz umowa byla ze za pizdzionek mi ma zwrócic jak ne wyjdzie
poruszanie tego tematu wcześniej jest jak dla mnie słabe.
A może to nie jest chwalenie się?! Ja pier**le, trochę wyobraźni ludzie. Ja wiem że teraz jest moda by mieć wyje**ne na wszystko i w ogóle ATEISM ale bez przesady.
Cytat: Iras w Września 17, 2011, 16:04:50 pmporuszanie tego tematu wcześniej jest jak dla mnie słabe.
Z babą po pierścionek zaręczynowy? Może jeszcze w restauracji pozwalasz (pozwalałeś) jej samodzielnie potrawy wybierać?
Znaczy jak ide z kobietą na obiad i ona powie że chce np. spaghetti, to ja mowie "ZRYJ SCHABOWE SZMATO"?
Dowcipni jesteście. Przychodzi co do czego to klapki na ryju się zamykają
Toć szatanista w jury!
Cytat: prart w Września 16, 2011, 13:24:59 pmCancerPLu Ciebie to sprawa była już na poważnie o ile się nie mylę - to Ty pisałeś o zakupie pierścionka?ja mam juz wszystko pozamawiane, nawet kur** pleban poinformowany. Z pierscionkiem to z 5tys w plecy jestem...chociaz umowa byla ze za pizdzionek mi ma zwrócic jak ne wyjdzie
CancerPLu Ciebie to sprawa była już na poważnie o ile się nie mylę - to Ty pisałeś o zakupie pierścionka?
Cytat: CancerPL w Września 16, 2011, 17:47:25 pmCytat: prart w Września 16, 2011, 13:24:59 pmCancerPLu Ciebie to sprawa była już na poważnie o ile się nie mylę - to Ty pisałeś o zakupie pierścionka?ja mam juz wszystko pozamawiane, nawet kur** pleban poinformowany. Z pierscionkiem to z 5tys w plecy jestem...chociaz umowa byla ze za pizdzionek mi ma zwrócic jak ne wyjdzie Lipa ale takie życie - nie ta, będzie następna. Szkoda tylko, że tak późno się zdecydowała - na ch** brnęła aż do zaręczyn?Z drugiej strony dobrze, że nie uciekła sprzed ołtarza - wstyd duży no i więcej kasy w plecy by było.
Ogólnie bawi mnie ta cała nagonka kościoła na Nergala. Jeszcze Rydzyk się w to wszystko włączył. Ma tupet je**ny.
Cytat: BoBaN w Września 17, 2011, 22:42:52 pmOgólnie bawi mnie ta cała nagonka kościoła na Nergala. Jeszcze Rydzyk się w to wszystko włączył. Ma tupet je**ny. Mnie bawi nagonka na ludzi, którzy robią słuszna nagonkę na Nergala.
Cytat: Piter_neo w Września 19, 2011, 10:33:44 amCytat: BoBaN w Września 17, 2011, 22:42:52 pmOgólnie bawi mnie ta cała nagonka kościoła na Nergala. Jeszcze Rydzyk się w to wszystko włączył. Ma tupet je**ny. Mnie bawi nagonka na ludzi, którzy robią słuszna nagonkę na Nergala.Ale co on ogólnie zrobił? Chyba nie chodzi Ci o to nieszczęsne Pismo Święte?
Gdyby podarł Torę albo Koran, byłby skończony i o ciepłej posadce w TVP nie byłoby mowy, ale ponieważ podarł Pismo Święte, to tępaków bawi nagonka.
Po prostu zabawne jest jak niektórych doprowadza do szału i to wszystko.