Jadę właśnie metrem. Typ cwaniak siedzi obok i słucha sobie muzy z telefonu bez słuchawek. Wszystkich wkurza. Wchodzą kanary. Haha. Typ szuka w portfelu i kieszeniach biletu w rytm muzyki. Nie ma. Podaje dowód i spuszcza głowę. Wychodzą i jest cisza. Coś pięknego. Małe rzeczy cieszą najbardziej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk żeby każdy wiedział że mam iPhone i używam Tapatalk.
oj jaki połamany leszke
czym
Cytat: Leszke w Marca 12, 2017, 20:07:04 pmczymłopatą
Podobno proktologia
Od kwietnia nowa praca - pensja w górę 2,5 - 3k w stosunku do poprzedniej (okres próbny i po nim).No i dylemat, kupować Switcha teraz, czy po pierwszej wypłacie
Cytat: Xell w Marca 25, 2017, 08:59:59 amOd kwietnia nowa praca - pensja w górę 2,5 - 3k w stosunku do poprzedniej (okres próbny i po nim).No i dylemat, kupować Switcha teraz, czy po pierwszej wypłacie raczej nie afiszuj sie z pogladami a najlepiej milcz w "pracy" No chyba, ze zobaczysz, ze ten młody szef ma jedrną dupke i ma cheć..
Cytat: Leszke w Marca 25, 2017, 22:16:42 pmCytat: Xell w Marca 25, 2017, 08:59:59 amOd kwietnia nowa praca - pensja w górę 2,5 - 3k w stosunku do poprzedniej (okres próbny i po nim).No i dylemat, kupować Switcha teraz, czy po pierwszej wypłacie raczej nie afiszuj sie z pogladami a najlepiej milcz w "pracy" No chyba, ze zobaczysz, ze ten młody szef ma jedrną dupke i ma cheć..Nie trafiłeś Leszke, nie będę robił w polu Ale sposób na życie (rzycie?) masz marny.
Wiadomość od Sony, że w związku z wydaniem 250 zł w PSStore w marcu, doładują mi wirtualny portfel na kwotę 150 zł na kolejne zakupy.
O jezu jak śmiechłem Lider 2 ligi, sukces w ch**
Debile na forum.