Kresq zgadzam się z tobą w Polsce też można zarobić i odkładać ,ale za granicą mozna jeszcze więcej i powiem Ci szczerze ,że jestem zadowolony z tego ,że wyjechałem .Narazie niemyśle o powrocie do naszego kraju bo musze zarobić kasy żeby niewiem kupić mieszkanie ,ładny samochód i jeszcze żeby zostało troche na koncie .Poprostu dużo moich znajomych woli mieszkać w Polsce pracować po 8 godzin dziennie i mieć wolne wekeendy w które jadą na dyske i tracą mnóstwo kasy ,albo chodza po pabach i grają biznesmenów niestety .Ja gdy chodziłem do szkoły to jeszcze popołudniam pracowałem dorabiałem sobie w zakładzie stolarskim mojego nauczyciela od zawodowych bo jestem absolwentem Technikum Drzewnego .Zdałem mature i egzamin zawodowy .Rodzice chcieli żebym został w Polsce ,ale ja niechciałem mogłem zarabiać 2000 zł i mieć w miare dobrą prace ,ale kupic sobie fajne auto czy pozwolić sobie na wiele fajnych rzeczy gry, dobre ciuchy to naprawde ta kasa niewystarcza .Jednak chce pokazać innym ,że potrafie pracowac i za tą prace będe móg sobie na wiele pozwolić .