Porównywanie dresa kopiącego psa, do turysty który chciał się zbliżyć do hiszpańskiej kultury? Spooko
No i się zbliżył. To było bliskie spotkanie.
w takim razie wbijaj do jakiejś fundacji na rzecz ochrony zwierząt , a nie wal smętów jaki ten świat zły i okrutny . Internetowe harcerzyki .
A skąd ty wiesz co ja robię?
Skąd wiesz jak ja działam? To, że ty jesteś bezideowym bucem, który ma wszystko w dupie, nie oznacza jeszcze, że wszyscy tacy są. Nie znasz mnie, nie wiesz czym się zajmuję. Zatem skończ z tymi oszczerstwami.
Mnie też nie podoba sie wiele rzeczy , ale czy od razu trzeba z tym na forum publiczne bo gdzieś tam jakiś tam człowieczek zabił jakąś niewinną istotkę
Ekhem - akcja wywołuje reakcję. Wkleiłem linka, nie licząc na dyskusję. To raz. Dwa:
Jakież to istotne w zalewie mniej lub bardziej dramatycznych newsów o których lada chwila każdy zapomni i problem niczym dotknięciem czarodziejskiej różdzki zniknie .
Problem m.in corridy nie znika. W twoim świecie może tego nie słyszysz, ale już ustaliliśmy, że ja śnię na jawie modląc się do Guevary, a ty jesteś jedynym racjonalnie myślącym człowiekiem.
o w kwestii wyjaśnienia czy jesteś socjalistą . Barbarzyństwo nad bykami jest w tej chwili sprawą drugorzędną . Zastanawia mnie ta internetowa moda na naprawianie świata , to tak jakby nawrzucać parę soczystych komentów na onecie , ktore po prawdzie nic nie wnoszą a satysfakcji z zadawania sobie jadu , oj tak .
j/w. Stary, nie znam osoby, która na podstawie... NICZEGO, snuje takie pierdoły.
Oczywiście plus jak złoto za połączenie socjalizmu z obroną praw zwierząt. Epic.