Mój zestaw na nowy rok.
Piersi mojej dziewczyny napawają mnie optymizmem
O Ty zły Musicu
Mój nowy dzwonek w telefonie. Zupełnie wyjątkowy, nie zmienię go. Wbrew pozorom to nie szelest Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Napawają mnie optymizmem plotki o motorhedzie na sonisphere w tym roku jak się okażą prawdziwe to się popłaczę ze szczęścia
Powiedzcie że Sylwia kręci z nas beke
Cytat: czokapik w Grudnia 08, 2010, 15:53:54 pmNapawają mnie optymizmem plotki o motorhedzie na sonisphere w tym roku jak się okażą prawdziwe to się popłaczę ze szczęścia Motorhead + Iron Maiden!
Cytat: windomearl w Grudnia 15, 2010, 16:58:37 pmCytat: czokapik w Grudnia 08, 2010, 15:53:54 pmNapawają mnie optymizmem plotki o motorhedzie na sonisphere w tym roku jak się okażą prawdziwe to się popłaczę ze szczęścia Motorhead + Iron Maiden!Ale bilety jak za dwie kapelki to srogo kosztują. Iron Maiden ostatnio w Warszawie kosztowało 120 zł, Motorhead też tanio zazwyczaj wychodzi. Slipknota nie liczę więc za dwa zespoły 198 zł - to trochę sporo. Poza tym na Motorhead powinno się chodzić do małych klubów a nie na lotnisko. Koniec końców niby zajebiście, ale przydałaby się 3 zespół złożony z 60 letnich alkoholików.
Motorhead + Iron Maiden!
Cytat: windomearl w Grudnia 15, 2010, 16:58:37 pmMotorhead + Iron Maiden!Jadę, kur**.
Po tegorocznym SS wiem, że organizacja się ogarnęła i nie można się już wpie**olić na golden circle na krzywo jak na acdc, więc ja zostaję przy 400.
Ja mam wybór: albo za darmo bilety od dzielnicy, albo 400 zł za pełnoprawny koncert. Jeszcze się pozastanawiam.
W Toruniu w marcu będzie coś ciekawego: http://csw.torun.pl/dzialania/festiwale/cocart-music-festival-2011
Czy są wśród nich jacyś sataniści lub nałogowi alkoholicy?
CytujCzy są wśród nich jacyś sataniści lub nałogowi alkoholicy?TWORZĄC taką muzykę oni już dawno z alkoholu przeskoczyli na wyższy level. Jakieś bambusowe wywary z afryki piją itp.