Cytat: setezer w Stycznia 08, 2011, 19:57:30 pmCytujNie byłem na balu ósmych klas, bo szaraka kupiłem. Połowinki u kumpla obszedłem, a na studniówę nie chciałem iść, bo o zgrozo PS2 nabyłem w 2001 roku i laski nie miałem na ten bal żadnej zaprosić . . .I to jest kur** prawidłowa postawa. Ile to razy człowiek się jeszcze upije, potańczy, pogada z ludźmi, a chwile takie, jak pierwsze momenty z nową konsolą są niezapomniane. Można przecież robić jedno i drugie.
CytujNie byłem na balu ósmych klas, bo szaraka kupiłem. Połowinki u kumpla obszedłem, a na studniówę nie chciałem iść, bo o zgrozo PS2 nabyłem w 2001 roku i laski nie miałem na ten bal żadnej zaprosić . . .I to jest kur** prawidłowa postawa. Ile to razy człowiek się jeszcze upije, potańczy, pogada z ludźmi, a chwile takie, jak pierwsze momenty z nową konsolą są niezapomniane.
Nie byłem na balu ósmych klas, bo szaraka kupiłem. Połowinki u kumpla obszedłem, a na studniówę nie chciałem iść, bo o zgrozo PS2 nabyłem w 2001 roku i laski nie miałem na ten bal żadnej zaprosić . . .
W jednym domu?
Cytat: el becetol w Stycznia 09, 2011, 00:27:47 amCytat: setezer w Stycznia 08, 2011, 19:57:30 pmCytujNie byłem na balu ósmych klas, bo szaraka kupiłem. Połowinki u kumpla obszedłem, a na studniówę nie chciałem iść, bo o zgrozo PS2 nabyłem w 2001 roku i laski nie miałem na ten bal żadnej zaprosić . . .I to jest kur** prawidłowa postawa. Ile to razy człowiek się jeszcze upije, potańczy, pogada z ludźmi, a chwile takie, jak pierwsze momenty z nową konsolą są niezapomniane. Można przecież robić jedno i drugie.Pierwsze momenty z konsolą, popijawa i potańcówka ze znajomymi? W jednym domu? Bluźnierstwo!
Ja tam nie pozwalam nikomu dotykać mojego pada.
Cytat: windomearl w Stycznia 09, 2011, 00:45:42 amJa tam nie pozwalam nikomu dotykać mojego pada.Ja mam swojego pada i pada "dla gości"
W jednym życiu.
CytujW jednym życiu.Można, ale simon pisał, że akurat konsole kupował podczas tych NAJWAŻNIEJSZYCH IMPREZ życia co dla niektórych, NIEZAPOMNIANYCH STUDNIÓWEK itp.
Ja na swojej studniowce nie bylem z powodow zdrowotnych, ale zaluje, ze nie udalo mi sie tam byc
Cytat: LoNdEk w Stycznia 09, 2011, 09:17:42 amJa na swojej studniowce nie bylem z powodow zdrowotnych, ale zaluje, ze nie udalo mi sie tam byc A ja byłem na 4 studniówkach z czego moja była najbardziej denna.
Pardon, ale nie zmienia to faktu, że nie igrajcie ze śmiercią, bo... naprawdę kogoś potrącicie.Tak mi się przypomniało, że kiedyś napisaliśmy z kolegą scenariusz do filmu, tytuł Ponury grabarz. Opowiadał o losach grabarza: zaczyna się sceną z kupieniem gazety, zbliżenie na podnieconą twarz i potem nerwowe przewracanie stron gazety, aż do działu nekrologów, dwa nowe trupy i grabarz zaciera z podnieceniem ręce, bo wpadnie kasa. Potem następują różne scenki rodzajowe, pokazujące jak bohater żyje itd., aż okazuje się, że traci dużo pieniędzy grając w karty i musi oddać dług. Postanawia więc dopomóc losowi i morduje ludzi, aby mieć więcej pogrzebów i więcej pieniędzy.Hej Szmajdzik może zrealizujesz to?
Cytat: Wuher w Stycznia 06, 2011, 19:28:32 pmStreaming jest dla frajerów.
Streaming jest dla frajerów.
Cytat: svonston w Stycznia 10, 2011, 20:02:38 pmCytat: Wuher w Stycznia 06, 2011, 19:28:32 pmStreaming jest dla frajerów.
Pełnometrażowy Trigun do streamowania gdzieś na kumby.com
Cytat: cappo w Stycznia 10, 2011, 20:23:58 pmPełnometrażowy Trigun do streamowania gdzieś na kumby.com Już dawno obejrzane w glorious 720p, i nauczcie się w końcu:Cytat: Ryo w Stycznia 10, 2011, 20:28:45 pmCytat: svonston w Stycznia 10, 2011, 20:02:38 pmCytat: Wuher w Stycznia 06, 2011, 19:28:32 pmStreaming jest dla frajerów.
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=183371Date: Jan 1 2011, 04:27
Że cała polska patologia wyleciała lub wyjechała za granicę i w Polsce jest mniej przestępstw dzięki temu . . . niech już tu nie wracają . . .
Cytat: simian raticus w Stycznia 12, 2011, 10:43:43 amŻe cała polska patologia wyleciała lub wyjechała za granicę i w Polsce jest mniej przestępstw dzięki temu . . . niech już tu nie wracają . . .Hm? Rozwiń.
Potwierdzony wyjazd do Polski 6sty do 14stego Lutego oby tylko wodki nie braklo
LoNdEk, mam już kierowcy szukać żeby nas odwiózł? PS. Dosyć zabawny obrazek powyżej. Szafa wkleja filmik z dupeczkami, a pod nim Monio kontruję informacją o imprezie dotyczącej grafiki komputerowej.
LoNdEk, mam już kierowcy szukać żeby nas odwiózł?
Cytat: LoNdEk w Stycznia 20, 2011, 21:48:17 pmPotwierdzony wyjazd do Polski 6sty do 14stego Lutego oby tylko wodki nie braklo Ja myślałem ze zdrowie jest ważniejsze
PS. Dosyć zabawny obrazek powyżej. Szafa wkleja filmik z dupeczkami, a pod nim Monio kontruję informacją o imprezie dotyczącej grafiki komputerowej.
Cytat: BoBaN w Stycznia 20, 2011, 21:58:28 pmPS. Dosyć zabawny obrazek powyżej. Szafa wkleja filmik z dupeczkami, a pod nim Monio kontruję informacją o imprezie dotyczącej grafiki komputerowej. No pewka. Przecież każdy grafik jest nolifem.