Piotr Szwedes i jego fura nadajaca się do Destruiction Derby 3 na PS3 i Xbox 360 ze Złotopolskich! Driftujący Sławomir Bieniek z TVP 1 śpiewąjacy ruskie piosenki [istny romanty i nie kobieciarz! W teleexpresie śpiewał cudowną badzdo mnie rośmiesza i raduje kabaret Neonówka - kabareciarz przebrany za kler! Ślązak kabareciarski na kokainie gadający coś o szwabach, kacapach i polakach . . . nie wiem o co chodzi tym oszołomom telewizyjnym promującym swoje mordy! Na last.fm rządzi PiH! Onar pijany pobił się rychem peją o jakąś małolatę rozdziewiczona analnie przez nauczyciela na pijackich połowinkach z ogólniaka na fazie! Raduje mnie UFO na TVP 2! Uwaga z TVN czy moje dwa braty bliźniak, które odnalazłem na fejsbuku i eNkeju . . . jeden to pobożny, drugi złodziej, a trzeci na porodówce pracuje i dzieciaki (noworodki młode) podmienia robiąc im testy DNA na ojcostwo! Gra mi kawałek wszczechczasów rapowy rapera krakowskiego Karramby zwany Enienis und Bernies! Erni poszedł do policji i paletę kokainy ukradł, która kierowca Majsat Grozlevitz rozwiozł po nadgodzinach nie wiedząc, że zamiast wapna była kokaina i amfetamina! Berni gra w Burning Fight, aż samozapłon guzików nastąpił!