Zmień potem okulary na soczewki, to zostaniesz mile zaskoczony po raz drugi
Cytat: _Maniek_ w Lutego 17, 2011, 22:48:17 pmZmień potem okulary na soczewki, to zostaniesz mile zaskoczony po raz drugi imo okulary są bardziej praktyczne, sam myślałem nad soczewkami, ale jak sobie pomyślałem ile z tym pier*olenia + nie lubię sobie wtykać rzeczy do oczu Pewnie znając życie wcale tyle zachodu z nimi nie ma, ale jednak przywykłem do okularów.
Ja przez miesiąc nie muszę ich wcale zdejmować
Cytat: marcin_N w Lutego 17, 2011, 22:51:54 pmJa przez miesiąc nie muszę ich wcale zdejmowaća do snu, kąpieli etc?
Pierwsze w zyciu okulary...musze przyznac ze przez ostatnie 2 lata swiata nie widzialem, roznica jest tak duza, wszystko masakrycznie lepiej widze
Cytat: LoNdEk w Lutego 17, 2011, 22:28:03 pmPierwsze w zyciu okulary...musze przyznac ze przez ostatnie 2 lata swiata nie widzialem, roznica jest tak duza, wszystko masakrycznie lepiej widze uu niedługo pewnie zmiana konsoli
znam
Przed chwilą byłem na koncercie Me Myself And I. 'Bitboksował' Cedzik ;] Koncert MEGA.
Cytat: Ryo w Lutego 20, 2011, 19:58:21 pmPrzed chwilą byłem na koncercie Me Myself And I. 'Bitboksował' Cedzik ;] Koncert MEGA.Zastanawiałem się, czy nie iść, ale ostatecznie wybrałem Maleńczuka. Ogólnie to zdziwiło mnie, że na plakacie są właśnie dwie osoby + bezimienny bitbokser, a nie trzy, jak w Mam Talent.
Za taka cenę rozumiem, że można go nosić na gołe ciało i przy -20 nie ma prawa mi być zimno?
Dostałem kod od EA z okazji urodzin 45zł, ale ja dzis nie mam urodzin wtf?
Nie psiocz i tak dostałeś ją za darmo.
18 dni niewykorzystanego urlopu z zeszłego roku (tak jest co rok), które muszę wybrać w najbliższym czasie.
To teraz możesz sprzedać mi 350Z po pieniądzach.