YEAH! Siostra właśnie mi powiedziała że będę mieć siostrzeńca! Strasznie się bałem że będzie dziewczynka. Ostatnio w rodzinie pełno mi się dziewczynek urodziło. Niech tylko mały skończy 6 lat i zabieram go na salkę. Niech się uczy od małego
Cytat: Solid Snake 1989 w Września 08, 2011, 11:52:50 amYEAH! Siostra właśnie mi powiedziała że będę mieć siostrzeńca! Strasznie się bałem że będzie dziewczynka. Ostatnio w rodzinie pełno mi się dziewczynek urodziło. Niech tylko mały skończy 6 lat i zabieram go na salkę. Niech się uczy od małego To znacze siostra już nie jest dziewicą?
Możę jednak daj mu jakieś książki?
A jak bedzie wolal balet?
zawsze będę miał lepszy kontakt niż z dziewczynką.
Cytat: Solid Snake 1989 w Września 08, 2011, 12:10:36 pmzawsze będę miał lepszy kontakt niż z dziewczynką.Polanski mial lepszy kontakt z dziewczynkami.
Dziękuje panowie za te wszystkie minusy, bez was bym tego nie dokonał. Dziękuje przede wszystkim rodzinie i e-kolegą za wsparcie w ciężkich chwilach i dotarcie na szczyt!
Cytat: Devilek w Września 08, 2011, 14:59:15 pmDziękuje panowie za te wszystkie minusy, bez was bym tego nie dokonał. Dziękuje przede wszystkim rodzinie i e-kolegą za wsparcie w ciężkich chwilach i dotarcie na szczyt!Za to "dziękuję e-kolegą" dostaniesz ode mnie plusa - naucz się poprawnie pisać, szmato.
brudasy
Nie wiadomo ile do WiiU będzie kosztować czy jak tam się nazywa ten szrot?
A ja napisałem, że nie lubię? <hipster>Lubiłem Dezertera jak ty jarałeś się Fasolkami w podstawówce</hipster>
Cytat: tarniak w Września 08, 2011, 22:44:39 pmA ja napisałem, że nie lubię? <hipster>Lubiłem Dezertera jak ty jarałeś się Fasolkami w podstawówce</hipster>Z tego co pamiętam, to gdy wm był w podstawówce, czyli koło 2002-2003 to ty na forumie jarałeś się linkin parkiem.
zaliczone poprawki, jestem mistrzem europy
Cytat: wojteq w Września 08, 2011, 23:02:11 pmCytat: tarniak w Września 08, 2011, 22:44:39 pmA ja napisałem, że nie lubię? <hipster>Lubiłem Dezertera jak ty jarałeś się Fasolkami w podstawówce</hipster>Z tego co pamiętam, to gdy wm był w podstawówce, czyli koło 2002-2003 to ty na forumie jarałeś się linkin parkiem.Też.
http://www.mmtorun.pl/artykul/dezerter-rusza-w-trase-od-nowa-zaprasza-na-wyjatkowy-koncert-417605.html
1125- podpora krajowej sceny HARDCORE . Ten pochodzący ze Złotowa kwintet od lat udowadnia że jest koncertową machiną . Potężne brzmienie , żywiołowość i totalna energia. 100% HARDCORE
Nawet bardzo. ISP to jakaś kablówka?
Ale jak sam słusznie zauważyłeś "w akademiku się nie liczy".
To skoro mam tak zajebiście, to czemu na torrentach max do 1mb mi ciągnie? :<