Nic nie napawa optymizmem wszystko jeden wielki ch** a na codzien wciaż popelniam błąd za błędem. Wkurwie sie w koncu spakuje i wyjade gdzieś w pizdu na syberie wieść moj chu** warty żywot i razem z misiami ryby łowić
MARIUSZ, ODWETOWKI SO GIMBUSIARSKIE RZAL MI CIE CHLOPAKU W NAJKACZACH.
Cytat: Patosław w Czerwca 20, 2012, 18:41:29 pmNic nie napawa optymizmem wszystko jeden wielki ch** a na codzien wciaż popelniam błąd za błędem. Wkurwie sie w koncu spakuje i wyjade gdzieś w pizdu na syberie wieść moj chu** warty żywot i razem z misiami ryby łowićNie tylko ty masz cięzko, mi chu** wiszą kase za fakturę i pierdoli ich to ze musiałem zapłacić VAT za nią. Rzady Tuska bezcenne dla naszego panstwa
Cytat: Tomasz w Czerwca 20, 2012, 20:39:53 pmCytat: Patosław w Czerwca 20, 2012, 18:41:29 pmNic nie napawa optymizmem wszystko jeden wielki ch** a na codzien wciaż popelniam błąd za błędem. Wkurwie sie w koncu spakuje i wyjade gdzieś w pizdu na syberie wieść moj chu** warty żywot i razem z misiami ryby łowićNie tylko ty masz cięzko, mi chu** wiszą kase za fakturę i pierdoli ich to ze musiałem zapłacić VAT za nią. Rzady Tuska bezcenne dla naszego panstwa Podwykonawca, Generalny wisi Ci kasę? Nieciekawa sytuacja. Masz spisaną umowę, masz podbity protokół wykonanej roboty (lub WZ za godziny pracy maszyny, potwierdzonej przez kierownika) i podbitą przez kierownika fakturę? To czego winien jest tutaj Tusk? Podejrzewam, że kasa na inwestycję idzie z UE > Inwestor realizujący projekt > Generalny Wykonawca > Podwykonawca > Ty. Jest mnóstwo schodków, gdzie ktoś może dać dupy z kasą i formalnymi papierkami (np. źle wyceniając robotę, etc.), więc gdzie tu Tusk? Jednak nie zazdroszczę, bo rzeczywiście myto trzeba płacić
No VAT trzeba bylo zawsze placic, ale to i tak wina Tuska.
Cytat: svonston w Czerwca 20, 2012, 20:53:28 pmNo VAT trzeba bylo zawsze placic, ale to i tak wina Tuska.Kiedys przynajmniej ten VAT nie była tak drogi ,a i paliwo o 1,50zł tańsze około, już nie mówiąc o drozszych składkach ubezpieczeniowych
Cytat: Tomasz w Czerwca 20, 2012, 20:55:53 pmCytat: svonston w Czerwca 20, 2012, 20:53:28 pmNo VAT trzeba bylo zawsze placic, ale to i tak wina Tuska.Kiedys przynajmniej ten VAT nie była tak drogi ,a i paliwo o 1,50zł tańsze około, już nie mówiąc o drozszych składkach ubezpieczeniowychCytat: Tomasz w Czerwca 20, 2012, 20:55:53 pmCytat: svonston w Czerwca 20, 2012, 20:53:28 pmNo VAT trzeba bylo zawsze placic, ale to i tak wina Tuska.Kiedys przynajmniej ten VAT nie była tak drogi ,a i paliwo o 1,50zł tańsze około, już nie mówiąc o drozszych składkach ubezpieczeniowychTak, paliwo bylo tansze i nie rozumiem, czemu teraz - choc barylka kosztuje tyle samo - podrozalo o 1-1,5 zl, skladki wzrosty i maja jeszcze wzrastac (paranoja), ale VAT z faktury zawsze trzeba bylo zaplacic w danym miesiacu niewazne jaki jest termin zaplaty - czy od razu gotowka czy przelew z terminem 6 miesiecy do przodu, wiec winy Tuska tutaj nie widze.
Nie za bardzo wiem, co ma znaczyć w tym zdaniu "walczy o nasz kraj". Ja bym wolał, żeby polityk walczył o godniejsze warunki życia dla obywateli naszego kraju. Ale tak jak pisałeś, to raczej niemożliwe i nie ma co liczyć, że zacznie być lepiej.
Cytat: BoBaN w Czerwca 20, 2012, 21:55:42 pmNie za bardzo wiem, co ma znaczyć w tym zdaniu "walczy o nasz kraj". Ja bym wolał, żeby polityk walczył o godniejsze warunki życia dla obywateli naszego kraju. Ale tak jak pisałeś, to raczej niemożliwe i nie ma co liczyć, że zacznie być lepiej.Zebyś nie wiem co mówił na PIS, to za PO jest totalny burdel i okradanie. Ja Ci wałkowałem setki razy niech porządzą 4 lata wtedy zobaczymy kto sobie poradzi lepiej, ja tej tuskowatej k**wie nie wierze ani słowa
Moja pierwsza waleczka, oczywiście przegrana, ale sądzę że nie było źle, bo mnie zmotywowało do tego by robić to dalej
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 24, 2012, 21:51:20 pmMoja pierwsza waleczka, oczywiście przegrana, ale sądzę że nie było źle, bo mnie zmotywowało do tego by robić to dalej W końcu zamieniłeś pedalskiego breaka na sporty walki? Brawo.
W końcu zamieniłeś pedalskiego breaka na sporty walki? Brawo.
jechania w dupe
Brakuje wakacji i beztroskiego życia
Komentarz oczywiście negatywny. Oszust. Mówił, że wakacje, a okazało się że gówno a nie wakacje.