Rano wyszedlem do samochodu bez skrobaczki. Myslalem, ze mniej to wszystko zamarzlo i poradze sobie puszczajac cieply nawiew na szybe przez jakis czas, ale nie. Wszystko zamarzlo na kosc.Podbilem do typa, ktory wlasnie skonczyl skrobac swoja furke i powiedzialem, jak wyglada sprawa. Kolo pozyczyl mi skrobaczke, wymienilismy sie numerami tel, zebym mu to oddal wieczorem. W ciagu dnia zadzwonilem do kolesia, kolo powiedzial, ze sie odezwie wieczorem, jak bedzie pod swoim blokiem. Zadzwonil kolo 18, ja do niego wyskoczylem, oddalem mu jego skrobaczke, pogadalismy chwilke, uscisnelismy sobie lapy i poszlismy kazdy w swoja strone.Powrocila wiara w ludzi.
NIC
Skąd bierze się to kurewstwo w człowieku.
Cytat: Kert w Listopada 16, 2012, 21:38:00 pmSkąd bierze się to kurewstwo w człowieku.Zastanawiam sie, czy chodzi w tym zdaniu o chorobę, czy charakter Tarniaka.
Wreszcie mogę się wpisać i w tym temacie. Moja mama, u której dość niedawno zdiagnozowano zaawanswowanego raka, jest już po poważnej operacji i okazało się, że nie ma żadnych przerzutów. Japierdolę, będę dzisiaj spał jak dziecko.
tutaj się wypowiadająca umrze na raka
Dziś mnie napawa
Później wbijecie na lvl mieszkania że sobą
Później wbijecie na lvl mieszkania że sobą i już tak wszystkiego nie będziecie przeżywać.
Cytat: svonston w Listopada 19, 2012, 10:30:40 amPóźniej wbijecie na lvl mieszkania że sobą
Cytat: tarniak w Listopada 19, 2012, 10:50:24 amCytat: svonston w Listopada 19, 2012, 10:30:40 amPóźniej wbijecie na lvl mieszkania że sobąA co to za problem i wielkie rzeczy. Masz kobietę (sam gdzieś o tym pisałeś), wkur**a cię już kursowanie między waszymi mieszkaniami, chcesz wiedzieć, czy jesteś w stanie z nią wytrzymać na co dzień, więc zadajesz proste pytanie. Trudne wchuj.