Jeszcze 2 tygodnie
kur** jednak wygrałem życie.
Trzymalem za ciebie kciuki tarny.
Ja tez wygralem zycie. W tej chwili wiedzie sie dobrze, a bedzie (odpukac) jeszcze lepiej, gdyz ma pani otwierac bedzie nasz wspolny biznes Mam szczescie i kocham zycie
Interesy z rodzina. Gorszego pomyslu na biznes nie ma.
Cytat: tytacz w Lutego 15, 2013, 10:31:11 amInteresy z rodzina. Gorszego pomyslu na biznes nie ma.Nie z rodziną tylko z kobietą. No i przynajmniej wie, że go dupa z szefem nie zdradzi.rodzinny biznes > bycie korpoparobkiem
To samo zresztą tyczy się pracowania z żoną w jednym korpo.
Bylem pewien ze ujebalem
Cytat: Lem w Lutego 15, 2013, 23:20:41 pmBylem pewien ze ujebalemCzyli kłamałeś nas, chujku.
Cytat: Ryo w Lutego 16, 2013, 00:21:15 amCytat: Lem w Lutego 15, 2013, 23:20:41 pmBylem pewien ze ujebalemCzyli kłamałeś nas, chujku.Jakby minimalnie nie obnizyl progu to bym ujebal A TAK WSZEDLEM NA STYK PS: WONSA NIE ZGOLE.Swoja droga troche smieszne bo mialem zaklad, ze nie zgole wasa do pazdziernika, a tak sie przyzwyczailem, ze trzymam go do dzis
Cytat: Lem w Lutego 16, 2013, 00:34:05 amCytat: Ryo w Lutego 16, 2013, 00:21:15 amCytat: Lem w Lutego 15, 2013, 23:20:41 pmBylem pewien ze ujebalemCzyli kłamałeś nas, chujku.Jakby minimalnie nie obnizyl progu to bym ujebal A TAK WSZEDLEM NA STYK PS: WONSA NIE ZGOLE.Swoja droga troche smieszne bo mialem zaklad, ze nie zgole wasa do pazdziernika, a tak sie przyzwyczailem, ze trzymam go do dzis czyli nie zdałes teraz pytanie po ch** sie tego uczyłes? i drugie w niemczech tez tak ucza?
Portishead
A optymizmem napawa mnie dzień dzisiejszy ponieważ mam zajebistą ekipę w pracy.