Przecież to taki wariat z londynu światowy, pewnie pił somersby ze sprajtem.
Cytat: el becetol w Czerwca 24, 2013, 18:04:31 pmPrzecież to taki wariat z londynu światowy, pewnie pił somersby ze sprajtem.2 piwa, 2 lampki wina( do kolacj) I 2 szklanki whiskey. ..niby nie duzo ale nie pilem nic prawie od miesiaca I.mnie troche sponiewieralo
Heheh no cos w twn desen...ale bardziej mi chodzilo o to zeby spac bez problwmow bo jak sie czyms stresuje to spac nie moge.
Synek mój i narzeczona moja napawają mnie optymizmem
Cytat: szafa w Czerwca 25, 2013, 10:25:28 amSynek mój i narzeczona moja napawają mnie optymizmem
8 funtów za godzinę to jakoś mniej niż socjal mi się wydaje.
Cytat: svonston w Czerwca 25, 2013, 19:30:46 pm8 funtów za godzinę to jakoś mniej niż socjal mi się wydaje.https://www.gov.uk/national-minimum-wage-rates
Ledwo 40mil mam do Bournemouth, jak ogarne zycie to mozna sie kiedys ustawic na piwo [/quoteSpoko, ja też jak ogarnę życie i dorobię się samochodu to z miłą chęcią.
Po jednym tygodniu kupisz coś już.
ZDALEM RACHUNEK PRAWDOPODOBIENSTWA O kur**
Jak zawsze. Srasz żarem po forum, że nic nie umiesz, a później wszystko do przodu.
Mata 58% xd
UWAGA, UWAGA łamiąca wiadomość. zdałem maturę I to nawet lepiej, niz sie spodziewalem:Polski 73% Mata 58% xdWos 67% Ang podst 100%, rozsz 98%Jest okej, szczegolnie z polskiego ale troche z mata i wosem zyebalem, miałem się bardziej przyłożyć
Cytat: juve26 w Czerwca 28, 2013, 09:46:12 amMata 58% xdJak na rozszerzoną to nie tak źle.