mają uber technologię, a filmiku w hd nie potrafią nakręcić. ŚCIEMA!
btw. jeżeli są tacy open minded i non-profit to niech udostępnią tę technologię na sieci i pozamiatane. teraz to wygląda na zwykłe wyciąganie kasy.
btw2. mowa o tym filmiku:
gówno, a nie turbo technologię, na nim widać.
Jak mi powiesz, że w 2008 roku na YT była możliwość wrzucania filmików w HD to jesteś magikiem. Popatrz najpierw na datę przesłania (chodzi o filmik z butelką coli) a nie mów od razu że ściema, bo to nie jest argument. Z resztą motyw z butelką coli ma pokazywać jedynie podstawową zasadę na której działa generowanie energii.
Co do udostępniania to przecież już jest nawet data: 21 września ma być pierwsza faza i udostępnią naukowcom na całym świecie pierwszą partię technologii wraz z całą dokumentacją. Domyślnie wiedza ta ma być wszechdostępna, więc jeśli nie dotrzymają słowa to można ich wtedy posądzać o lecenie na kase. Mi się podoba sam fakt tego, że na forum i na stronie są całkowicie otwarci i samo ich podejście mi bardzo pasuje, bo jest to mądre safe-approach do tematu i przemyślane, tak by technologia ta nie zaginęła gdzieś w odmętach czyjejś szafki.
Jak by Ci to dalej nie pasowało i uważasz, że póki tego nie ma w internecie, to to nie istnieje, to zlukaj to:
http://peswiki.com/index.php/Directory:Keshe_FoundationW linku masz nawet opisy najważniejszych patentów które ta fundacja sobie zaklepała, tak by ta technologia nie została zaszufladkowana.