a) Jestem kobietą. (przydałyby się wam znaczki)
przepraszam ze nieporozumienie
b) Chyba nie uznałeś tego jako doczepki? Stwierdziłam jedynie fakt, ze grafika to nie wszystko. Ciebie nie pociąga? Ok, masz do tego prawo. Ja nie mam (i nie zamierzam mieć) X360, a HDTV pozostaje w moich dalekich planach i nie mam zbytnio porównania. Naczytałam się, naoglądałam i tyle. Mam EyeToy'a i dzieki temu Wii w ogóle zwróciła moją uwagę. Z tych prawdziwych uber konsol kupuję PS3 i jak już będę miała obie w domu i wypróbowane na kilku grach, to powiem cos bardziej konkretnego. Nie ma co robić dramy. Twój przypadek jedynie mnie utwierdza w przekonaniu, ze poczekam, aż wystawią Wii w jakimś Saturnie czy EMPiKu.
nie spokojnie. troche moze nerwy mnie poniosly.ale naprawede spodziewalem sie po wii wiecej. i tak jak mowisz generalnie polecam najpierw przetestowac konsole.
zamiast wii za 1150 zl mozna juz miec x360core i 2 uzywane gry.
a gearsy wciagaja wii nosem
He, he kobiety to mają dobrze... znaczy się taryfę ulgową... inny forumowicz pewnie zostaby zmasakrowany
A serio - popieram cool'a... grywalność grywalnością, ale mamy 2006 rok i wypadałoby pokazać coś więcej niż GameCuba z czujnikami ruchu. Myślę, że Wii to konsola zdecydowanie niszowa, która pewnie zyska popularność w Japonii. Europa to raczej plac boju dla X360 i PS3.
Szczerze mówiąc to Wii bez porządnego system sellera jest skazany na pożarcie, tym bardziej, że w Europie jest chorendalnie drogi...