możesz podać linka do filmiku? chciałbym obejrzeć, jak grają wymiatacze w tę grę, bo sam gram średnio, a nie znam nikogo, kto by grał dobrze.
Cytat: "Sowa"Cytat: "Greg"jego gust, jego ocena, to ze jest jednym z nielicznych ktorzy tak twierdza to inna sprawa, przeciez mozna nie zauwazac genialnego systemu walki, zroznicowanych przeciwnikow, roznorodnych lokacji czy najlepszych bossow w historii gier Twoim zdaniem najlepsi bossowie w historii gier to bossowie z NInja Gaiden??? To seledynowe coś czy jakiś popaprany samuraj na koniu??? To są dla ciebie najlepsi bossowie? Chyba w mało gier grałeś człowieku no to podaj mi trudniejszych, bardziej wymagajacych bossow niz ci z NGa gram juz calkiem sporawo, od 8 roku zycia czyli to juz bedzie ze 16 lat jeszcze 9 i emerytura wypracowana
Cytat: "Greg"jego gust, jego ocena, to ze jest jednym z nielicznych ktorzy tak twierdza to inna sprawa, przeciez mozna nie zauwazac genialnego systemu walki, zroznicowanych przeciwnikow, roznorodnych lokacji czy najlepszych bossow w historii gier Twoim zdaniem najlepsi bossowie w historii gier to bossowie z NInja Gaiden??? To seledynowe coś czy jakiś popaprany samuraj na koniu??? To są dla ciebie najlepsi bossowie? Chyba w mało gier grałeś człowieku
jego gust, jego ocena, to ze jest jednym z nielicznych ktorzy tak twierdza to inna sprawa, przeciez mozna nie zauwazac genialnego systemu walki, zroznicowanych przeciwnikow, roznorodnych lokacji czy najlepszych bossow w historii gier
to wlacz sobie najwyzszy poziom trudnosci w NG i powiedz ze bossowie nie sa trudni
Cytat: "michalc"to wlacz sobie najwyzszy poziom trudnosci w NG i powiedz ze bossowie nie sa trudni To samo tyczy się DMC I Vievtiful Yoe
oplaca sie tera kupic ta gre? czy poczekac na nastepce oraz DMC4 ?
dla tej giery ponownie kupuje xboxa.narazie nie mogę sobie pozwolić na next gena ale na xboxie jest jeszcze masa swietnych tytułów w które nie grałem.nawet jakbym miał same NGB to by było zajebiscie
ja kupilem xboxa i ngc wlasnie po to zeby zaliczyc wszystkie te swietne gry ktore mnie ominely, NGB - cholernie to trudne, i brak mi czasem do tego cierpliwosci, ale ale jak sie wkurze to po kilikunastu podejsciach przechodze te trudniejsze momenty:D:D...
Jest i to jaka Cała gra daje ogromną radochę a im trudniej tym wiekszą.
ale raczej taka mniej wciągająca.
Może i się wydaje.Giera jest trudna i kolesia który wymyślił ninjasów, którzy rzucają wybuchowymi shurikenami, powinno się powiesić za jaja i wkręcać mu co chwilę, coraz głębiej wiertarkę w pępek i przypalać gorącym metalem.
Alma poszła za 12 razem
Straszakq na normalu wziąłem to za drugim razem ale tak się napakowałem jak na ostatniego bossa.