Ta bo dvd należało do mas i kosztowało na początku 5zł można powiedziec również głupie hd-dvd,bo nie lubie np. taniej tandety, nie masz co lamentowac skoro nie masz ochoty kupowac dobrego sprzętu, to pewnie z jakimś czasem wyjdzie emperor blu ray za 150 zł i po problemie, są też przecież odtwarzacze 2 w jednym np od LG ... gadasz tak że nie wiadomo czy śmiac się czy płakac ... a co mają powiedziec posiadacze komputerów którzy muszą korzystac z oprogramowania Microsoftu bo inaczej to pograsz sobie w "5" tytułów. No można by jeszcze wymieniac wiele innych firm, a może to są porąbani Ci którzy nie wydają filmów na blu ray'u, nie nie przecież to od Evil Sony a może lepiej byłoby gdyby to NEC i Toshiba zrezygnowali ze swojego żywego trupa nie tutaj też zła opcja Sony nie może triumfować ech takie gadanie.
Po pierwsze, w przeciwieństwie do Ciebie, Ja już jestem posiadaczem Blue-ray i PS3
Nie lubisz oglądać wszystkich filmów, które Ci się podobały, twój problem.
Windows to najlepszy system operacyjny
Odtwarzacze 2 w 1 prawdopodobnie nie będą mogły odtwarzacz filmów wytwórni sony.
HD DVD nie jest tandetą, przegrał tylko dlatego, że BD jest w PS3.
Sony nie triumfuje, tylko dostaje ostro lanie od M$
BD nigdy nie będzie za 150zł.
Odpowiedziałeś na każde moje stwierdzenie, z wyjątkiem cen produktów sony, oraz tego, że sony w Audio-video jest na szarym końcu.Tego, że Samsung i Panasonic wyprzedziły lata świetlne sony.
SS1989- tak chodzi o kasety, ale dwukrotna porażka chyba mówi za siebie.
Sony nie zarobi na BD - dlaczego?
Bo tak jak napisał Vaako, wyjdą neutralne odtwarzacze samsunga i każdy będzie wolał kupić taki, niż wydać na BD i mieć ograniczony dostęp do filmów.
Iras - czytałem o tym BDA i skoro tak jest, to wytłumacz mi, dlaczego część filmów jest na HD DVD, a część na BD skoro, a nie ma ich na obu nośnikach.
Samsung gorszy od sony pod względem elektroniki?
Samsung wyprzedza sony pod tym względem.Sony zajęło się głównie PS i dlatego wyprzedziły ją inne firmy.
Wszędzie Ci powiedzą, że Samsung jest lepszy.Samsung wykonuje wszystko staranniej i ma ogólnie lepszy sprzęt.