Wlasnie skonczylem The Force Unleashed i musze powiedziec ze jestem pod wrazeniem, gra jest naprawde fantastyczna i do tego cholernie wciaga. Moze fabula nie zabija ale fajnie bylo by gdyby Lucas nakrecil film w stylu tej gry, bo pomysl jest fajny. Podoba mi sie ze kazdy level gramy w innym stroju i w kazdej chwili mozemy je zmieniac, nie pamietam ile ich dokladnie jest ale jest tego sporo, plus dostajemy swietny stroj za przejscie gry po zlej stronie mocy. Do tego dochodza rozne kolory mieczy i power orby do nich. Kupujemy kombosy, uczymy sie mocy a potem je ulepszamy, podnosimy statystyki, naprawde jest w tej grze co robic. Poza glowna fabula na kazdym levelu mamy mniejsze rzeczy do roboty, jesli komus sie nie chce nie musi ich robic i moze gonic za fabula, za zrobienie pobocznych questow dostajemy nagrody w postaci kulek, dzieki ktorym podnosimy statystyki, kupujemy nowe ciosy itd. Zbieramy doswiadczenie, lapiemy levele i takie tam, jest super hiper kolorowo. Muzyka jak to w Star Wars jest genijalna i klimat az wylewa sie z ekranu, lokacje bardzo ladne i cholernie klimatyczne (jak na swiat Star Wars). Generalnie do gry nie mam wiekszych zastrzezen, jest troszke bledow, glitchy i temu podobnych ale idzie to przebolec, czytalem ze podczas filmikow zanika glos, ja na szczescie tego nie doswiadczylem wiec nie moge na to narzekac. Gre polecam przede wszystkim fanom Star Wars, ja takowym nie jestem ale i tak swietnie sie bawilem
Mam nadzieje ze w najblizszym czasie ukaze sie jakis patch naprawiajacy te male bledy i panowie wezma sie za druga czesc