Kolejny weekend przed nami. Kolejne gierki do ogrania. Jaki to będzie cudowny łikend i tydzień, bo zaraz zaczynam urlop. Będę miał sporo okazji, aby mocniej przycisnąć w
Borderlands 2. W tym tygodniu pograłem z 5-6h, dotarłem do wielkiego miasta i dzisiaj oraz w kolejnych dniach będę odkrywał, podbijał i zabijał w świecie Pandory.
Do tego na moich kochanych przenośnych konsolkach, może jutro zacznę
Muramasę: Rebirth na PSV. Trochę zabawna sprawa. Grałem zarówno w Dragon's Crown, jak i Odin Sphere, a jeszcze mam do ogrania najstarszą z nich, Muramasę.
Krótko pisząc, będzie się działo.
Szanowny kolego POK. W sieci RTV AGD widziałem dzisiaj za Kazimierza wersję zarówno na PS4, jak i Xboxa.
U nich to różnie bywa. Czasami dana gra kosztuje pełną cenę, a obok leży ta sama, ale w cenie promocyjnej - często dwukrotnie niższej.(...)
Od razu przypomniała mi się śmieszna historyjka. Byłem pewnego razu 2012 roku w empiku, patrzę na półkę z grami, a tam leży LA Noire na PS3, a obok LA Noire Complete Edition. Cena za pierwszą 189 zł, cena za CA...99 zł. Długo się nie namyślając, wziąłem edycję kompletną i zadowolony wyszedłem.