Autor Wątek: Ninja Gaiden 2  (Przeczytany 132294 razy)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Odp: Ninja Gaiden 2
« Odpowiedź #640 dnia: Czerwca 06, 2008, 23:07:54 pm »
Ja tez pozniej porobie troche zdjec w lepszej jakosci, narazie biore sie za NG ponownie w nowym stroju na nowym poziomie trudnosci, ta gra strasznie uzaleznia :)

Soul

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #641 dnia: Czerwca 06, 2008, 23:48:02 pm »

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 60
  • Two different souls in one body.Which one is mine?
« Odpowiedź #642 dnia: Czerwca 06, 2008, 23:57:12 pm »
Ja demko już przeszedłem ze 20 razy i ciągle mam ochote poucinać troche kończyn :D Musze jak najszybciej mieć tą grę bo to jest MIAZGA :D Nie chce ktoś sprzedać albo zamienić ? :PP

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #643 dnia: Czerwca 07, 2008, 03:23:01 am »
Gra skończona ,mimo kilku wpadek godny następca ,cztery ostatnie chaptery to graficzny majstersztyk , po prostu CUDO na 9+

Tango

• Gość
« Odpowiedź #644 dnia: Czerwca 07, 2008, 06:00:20 am »
Gierka dobra, nie powiem.
Gdyby nie kamera, zwalniajaca animacja i nierowna grafa byloby 10.

Wstepnie 9/10 a jestem w sumie na poczatku gry.
Jak chlopaki pisza pozniej jest coraz lepiej wiec pewnie bedzie 9+/10  :cool:

Ta gra sie broni gameplayem, cala reszta zdaje sie nie wazna. Mozna marudzic, narzekac ( tak naprawde i tak na drobiazgi) szukac na sile minusow, zagrasz i gra Cie zniszczy. Tu przeciwnicy walcza z Toba a nie stoja jak matoly. Liczy sie system walki i zreczne rece.

Recenzje 7/10?? na poczatku nie zaprzeczalem, bo nie gralem.( Choc pierwsza czesc na wiecej zasluguje nawet dzis)

Teraz powiem jedno, ten ktos jest idiota albo ciota innego wyjscia nie ma. Albo sie daje gre do zrecenzjonowania komus kto zna sie na slasherach albo wcale sie nie recenzjonuje takiej gry.

Bo to majsterszyk jesli chodzi o swoj gatunek. Malo nowsci? Co z tego jak dalej reszta stoi w tyle.(DMC4 daje rade)

Recenzja na 7/10 nie ma kompletnego sensu. Nie widze sensownych argumentow za taka ocena, ale jak jakis leszcz przerzuca sie z ze zwyklej gry to nie bardzo wie co sie tutaj dzieje.

Kto nie gral niech sie nie odnosi do mojej wypowiedzi, bo filmiki ogladac to mozna z platformowki. W Ninja Gaiden II trzeba zagrac. Ja poczekalem spokojnie az dorwalem gre w swoje rece :cool:

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #645 dnia: Czerwca 07, 2008, 13:40:13 pm »
Jak najniższy poziom trudności w NG2 (uczeń o ile mi się dobrze zdaje), wypada w porównaniu do Son of Sparda z DMC4 (trzeci poziom trudności)?

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #646 dnia: Czerwca 07, 2008, 17:14:37 pm »
Cholera, pograłem w to demko- jest jednym słowem: zajebiste! Graficznie nie wymiata, ale tego, co dzieje się na ekranie, nie mogę porównać absolutnie z niczym, co do tej pory widziałem. Ani Heavenly Sword, ani God of War, ani żadna inna gra nie dostarcza takich wrażeń. Ciosów jest cholernie dużo (i chylę czoła przed tym, kto to wszystko opanuje), nie wspominając już o finisherach, które pozostawiły mnie z opadem szczęki. Te latające kończyny, fontanny krwi- takiej brutalności jeszcze w życiu nie widziałem. Powiem więcej- bardzo mi się to podoba! Nie wiem, jak jest później, w pełnej wersji, ale póki co nie rozumiem, jak można tej grze wystawić 7. Gameplay jest tak genialny, że 8.5 to absolutne minimum.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #647 dnia: Czerwca 07, 2008, 17:30:51 pm »
Kiedy to demko będzie dostępne dla wszystkich bo bym chętnie sprawdził.

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #648 dnia: Czerwca 07, 2008, 17:40:08 pm »
Jeśli chcesz, możesz zajrzeć do "Co was wkurza?". Tam Juvek dał magiczny sposób na odpalenie demka.  :cool:

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #649 dnia: Czerwca 07, 2008, 20:19:51 pm »
Jak najniższy poziom trudności w NG2 (uczeń o ile mi się dobrze zdaje), wypada w porównaniu do Son of Sparda z DMC4 (trzeci poziom trudności)?

Nie powiem ci dokladnie bo w devila czwartego za duzo nie gralem, jakos ciezko mi sie do niego zabrac ale z tego co czytalem na roznych forach wychodzi na to ze Ninja Gaiden 2 jest o wiele trudniejszy :)

FAX

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 0
  • Easy Rider
« Odpowiedź #650 dnia: Czerwca 07, 2008, 20:32:59 pm »
Na najniższym nie połamiecie palców. Poprawili sporo od bety, w którą grałem. Polskie tłumaczenie... naczelny ninja  :lol: piękna ocena misji  :cool: Dobra, wracam do rzeźni.

Tango

• Gość
« Odpowiedź #651 dnia: Czerwca 07, 2008, 22:39:34 pm »
Kur** przeszedlem bossa koles wyslal wiadomosc ( nie Ty red :) ) + upload karmy i zwiecha konsoli, nie zdazylem zrobic save, teraz jak bede gral odlaczam sie od live :-x

Gra masakra :shock: :shock: :shock:

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #652 dnia: Czerwca 07, 2008, 22:42:40 pm »
A ja jej nienawidzę  :mad: Kamera to taka porażka, że szkoda słów. I tnie animacja na potęgę, też mi się raz gra zawiesiła  :???:

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #653 dnia: Czerwca 07, 2008, 22:46:06 pm »
Dostałem grę do łapsk. Pierwszy chapter na Normalu i na razie jeden dead. Gra jest trudna, ale często wypada zdrowie. Przeciwnicy wkurzający jak w jedynce. Ogólnie to się ciągle zachwycam. Jestem padnięty także nocki nie zrobię, ale jutro to dopiero będzie rzeźna. A fizyka poczeka... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Fax- to samo mówię jak irytuje mnie sytuacja porażki :P Play hard go Pro :)

michalc

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #654 dnia: Czerwca 07, 2008, 22:47:50 pm »
Wydaje mi sie, ze odlaczenie od live! pomaga troche na ta tnaca animacje, mam nadzieje, ze wyjdzie patch ktory to poprawia bo to panowie KARYGODNE....(tak to jest jak z teamu odchodzi ich master).

luk

• Towarzysz
  • PSN: splintersPL
« Odpowiedź #655 dnia: Czerwca 07, 2008, 22:49:52 pm »
Koledzy zamówiłem NGII z electronicdreams i na opakowaniu zamiast PAL jest NTSC/J. Jest pytanko, czy nie będzie z tym żadnego problemu ??? Na aukcji pisze, że gra jest w wersji językowej Angielskiej z napisami polskimi. Jak się okaże, że coś jest nie halo to się kolega dla którego zamawiałem ten egzemplarz  załamie  :lol:. Ja juz się nie mogę doczekać swojego pudełeczka z NGII tylko co te kutafońskie pocztyliony robią, że gry jeszcze u mnie w domu nie ma  :? eeeeehh brak słów  :(

michalc

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #656 dnia: Czerwca 07, 2008, 22:54:31 pm »
NTSC/J powinno chodzic na kazdej konsoli a polskie napisy to mam nawet w wersji kupowanej w usa.

luk

• Towarzysz
  • PSN: splintersPL
« Odpowiedź #657 dnia: Czerwca 07, 2008, 22:59:04 pm »
ok to lux  8)

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #658 dnia: Czerwca 08, 2008, 00:13:21 am »
Problemu nie będzie. ED sprzedają sprawdzone NGII. Wiem, bo przy tym byłem  :cool:

Nie mam sił do NGII. Archaiczna rozgrywka. Fabuła dla klientów MM. Tony błędów! Jeszcze dla bety byłem wyrozumiały, ale teraz mam dosyć. Naprawdę zazdroszczę wszystkim, którzy z NGII dobrze się bawią. Dla mnie to porażka roku  :mad:

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #659 dnia: Czerwca 08, 2008, 00:38:24 am »
To Ty chyba Fax w jakas inna gre chyba grasz lol Co rozumiesz przez archaiczna rozgrywke, bo nijak sie twoje slowa maja do Gaidena, moglbys wymienic te bledy o ktorych mowisz ze ich tak duzo? A co do fabuly to wiadome przeciez bylo ze ta bedzie slaba, bo w gruncie rzeczy fabula tu jest tylko po to aby levele ze soba wiazac a nie po to by zmuszac nas do refkeksji, rewelacyjna gra :)

BTW: Fax mam nadzieje ze to nie Ty bedziesz ja recenzowal bo czuje ze to bedzie porazka, moze Ty po prostu rady nie dajesz i za trudno dla Ciebie ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2008, 00:46:14 am wysłana przez _ReD_ »

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #660 dnia: Czerwca 08, 2008, 01:01:52 am »
Weźmy krew. Krwi jest dużo. Właściwie krew to drugi bohater gry. Tylko dlaczego jest taka niedopracowana? Wisi w powietrzu, ma zawsze identyczne plamy, bez znaczenia czy mały przeciwnik, czy duży, to leją się całe cysterny.

Kamera. Litości. Ktokolwiek testował grę przed wydaniem? Momentami nic nie widać. Momentami widać cokolwiek.

Animacja. Ludzie, ona tnie, co chwilę, płynność to podstawa w takich grach.

Przenikanie obiektów, znikające zwłoki, unoszące się zwłoki w powietrzu.

Zmiana broni w locie to śmiech na sali. Liczyłem na mega kombinacje, a nie ma płynnej zmiany broni.

Trupy z manuskryptami. Skrzynie z przedmiotami. Nie można było wprowadzić urozmaicenia?

Niezniszczalne środowisko gry. Te dzbany to wszystko?

Fabuła. Nie mówcie, że nie można było napisać kilku w miarę sensownych dialogów.

Tylko dobra grafika.

I teraz ktoś mi wytłumaczy czemu nadal w to gram?  :lol:
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2008, 01:17:16 am wysłana przez FAX »

Tango

• Gość
« Odpowiedź #661 dnia: Czerwca 08, 2008, 01:28:20 am »
troche masz racje, troche czepiasz sie na sile :)

fajna sygnaturka Red :)

Mi sie podoba, ze leja sie cysterny :) Nawet z pieska wyleci pol jeziora  :P

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #662 dnia: Czerwca 08, 2008, 02:11:19 am »
Kamera: Fakt spieprzyli ja dokladnie ale i tak lepsza niz w poprzednim Gaiden, ale przynajmniej mozemy recznie ja ustawiac i idzie sie przyzwyczaic, za pierwszym razem troche narzekalem, ale przy drugim podejsciu juz jest ok.

Animacja: Tutaj naprawde ciezko mi cokolwiek powiedziec bo u mnie gra chodzi plynnie jak cholera, zero rwania, zero wcinania czy wieszania, raz mi tylko zwolnila podczas walki na tych cholernie dlugich schodach gdzie walczymi z hordami Ninja z klanu czarnego pajaka. A swoja droga ciekawe od czego to zalezy ze jednym tnie a innym nie?

Znikanie i przenikanie: To raczej uznal bym za czepialstwo, bo naprawde w calym tym zamieszaniu i mlynie wcale sie tego nie zauwaza, do znikajacych zwlok tez nic nie mam bo niby w czym mi to przeszkadza? A pozatym zwloki znikaja dopiero po jakims czasie, wiec tez nie jest tak zle. Unoszacych sie zwlok w powietrzu jeszcze nie doswiadczylem, a koncze gre poraz drugi, moze taki wypadek losowy ;)

Nie przypominam sobie aby ktos obiecywal zmiane broni w locie ale moge sie mylic, mowiono ze bedzie podreczna mozliwosc zmiany broni i uzywania przedmiotow bez koniecznosci wchodzenia do menu, moim zdaniem czepiasz sie. Gra ma naprawde rozbudowany system walki i przeogromna liste ciosow i zagran, ciezko wymasterowac jedna bron podczas jednego przejscia gry a Ty jeszcze chcesz zmiane w locie i wiecej kombinacji, oczywiscie pikus jesli chodzi o wymasterowanie tego nie? :P W grze mamy tyle broni, nie po to aby je zmieniac w locie, tylko po to by uzywac ich z glowa, kazda bron dziala inaczej przeciwko innym przeciwnikom, co jest dobre na Ninja nie koniecznie bedzie dobre przeciwko innym demonom. Pokombinuj troche a zobaczysz o czym mowie. Przy dobrym doborze broni po trzech ciosach robisz finishera i koles jest martwy :)

Jesli chodzi o trupy to nie widze tu nic zlego, no bo do czego sie przyczepic? No leza sobie zwloki i koles mial cos ze soba, ale niestety ktos go zmasakrowal i lezy martwy, wiec to znajdujesz, naprawde wogole nie widze twojego argumentu w tej sprawie, skrzynie moze co prawda smiesznie wygladaja ale na dobra sprawe nie przeszkadzaja i nie psuja wizerunku gry, znowu sie czepiasz :P Od dzisiaj wszystkie gry w ktorych mozna znalezc jakies rzeczy w skrzyniach i zwlokach sa be :P

Niezniszczalne srodowisko: Jest tam troche tego, nie za duzo ale jest, jakies lawki, konsole, stoly, polki, i dzbany. Gra naprawde ma niesamowite tempo i naprawde jest takie zamieszani ze momentami ledwo co widac, walace sie na leb otoczenie jest mi tak potrzebne jak lysemu grzebyk. Niby co by to mialo usprawnic? Wizualia? Czy komus naprawde na tym zalezy? Od dzis wszystkie gry ktore maja niezniszczalne srodowisko sa be :P

Na temat fabuly to nawet nie bede sie wypowiadal, bo jak juz mowilem od samego poczatku bylo wiadome czego sie spodziewac, to nie jest gra w ktora ludzie graja dla fabuly i Team Ninja doskanale sobie z tego zdaje sprawe, dali cos aby bylo i raczej nikt im tego nie bedzie mial za zle. A przynajniej mnie to kolo zada lata.

Jesli chodzi o grafike to na poczatku jest srednio lub ponad srednio, pozniej jest troche lepiej, a na koniec doznajemu graficznego arcydziela, i nie mam tu na mysli jakosci grafiki, chociaz i ta jest swietna ale design leveli, ktory po prostu masakruje.

Jesli Ty Fax jako jedyny plus w tej grze uznajesz grafike to co ty wogole robisz z ta gra? W Ninja Gaiden zawsze najwazniejszy i najmocniejsza strona byl gameplay i tak zostalo, nowy Ninja Gaiden tylko dodaje do tego co bylo i nadal udowadnia ze jest najlepszy w swoim gatunku.

O muzyce raczej nie bede pisal bo nie kazdemu musi sie podobac, mnie przypasila, i to nawet bardzo, a juz na pewno jest lepsza niz w poprzedniej czesci :)

Przestan sie czepiac Fax, tylko graj albo odloz gre i pograj w nowe Lego Indiana Jones :P

Dzieki Tango, mnie tez sie podoba :D
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2008, 06:36:47 am wysłana przez _ReD_ »

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #663 dnia: Czerwca 08, 2008, 02:19:30 am »
Mnie najbardziej denerwuje to że gra chrupie  :sad: reszta czyli kamera mi w ogóle nie przeszkadza opanowałem ją w moment (w NG było przecież jeszcze gorzej  :o ) Co do zmiany broni w locie ,to nie wygląda ona jak w DMC i tak właśnie miało być Itagaki chciał po prostu ograniczyć wejście do menu i udało mu się to zrobić precyzyjnie  :cool: co do reszty czepiasz się na siłę (jak by w DMC 4 było lepiej ;p ) Czemu nadal grasz ? bo ta gra to  w sobie ma !
Opublikowane: Czerwiec 08, 2008, 02:17:53
Pięknie napisane Red.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #664 dnia: Czerwca 08, 2008, 08:59:24 am »
Dobra sprawa wyglada tak, zebralem wszystkie czaszki i dostalem gamer picture, ale to nie wazne Podczas drugiego przechodzenia gry, pod koniec chapteru 13 byla ogromna czaszka, taka sama jak te male tylko w chu* duza, no to sobie ja wziolem. Wszedlem do inventory, przeczytalem historie i tak dalej, ale to tez malo wazne. Wazne natomiast jest ostatnie zdanie jakie ta historia posiada:

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

Tak sie zastanawiam o co kaman? :-? No nic, pewnie sie dowiem jak jeszcze raz przejde gre razem z ta czaszka :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2008, 10:20:50 am wysłana przez _ReD_ »

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #665 dnia: Czerwca 08, 2008, 09:23:01 am »
Nawet nie czytajcie tego starego pierdoły ;] Jemu się podoba ta kicha - Mass Effect :lol:

Trufs

• Proletariusz
  • W N C !!!
« Odpowiedź #666 dnia: Czerwca 08, 2008, 11:41:11 am »
No tak ta kicha co sie tylu osobom podobala, mimo nielicznych przyciec no i niestety doczytywania tekstur za cos jednak ta srednia ocene 91.6 chyba ma  :lol:

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #667 dnia: Czerwca 08, 2008, 12:24:30 pm »
Trufs- jironija :)

Kurde przeciwnicy to pikuś na razie, ale to co ze mną wyprawiają bossowie przechodzi ludzkie pojęcie. Pierwszego ubiłem za pierwszym razem, ale drugi to jakiś chory h*j, skacze, biega, rzuca. No nic zmarnowałem 4 inferno i padł:P

NG jednym słowem znów zdominowała rynek slashów. Co do przycięć, to animacja chodzi mi mega płynnie. Pamiętam jak zachwycałem się ilością klatek w DMC. Tutaj jest prawdziwa masakra. Ryu potrafi w ciągu 0.5 sekundy ubić kilku przeciwników. Ja pier*ole jestem w szoku!! :)

Fax, nie marudź. Idź i pokonaj tego bossa :lol:.

Swoją drogą jestem 100% pewien, że nie raz na wyższych poziomach zbluzgam tę grę. Zawsze tak jest, szczególnie z tak trudnymi programami. :)

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #668 dnia: Czerwca 08, 2008, 14:42:02 pm »
Ok, ja narzekam, a Wy niczym fani GT "zniszczenia w symulacji nie mają znaczenia"  :lol: Dwie sprawy. Kamera i animacja. Do pierwszej pewnie można się przyzwyczaić, a druga to prawdopodobnie model X0. W tym temacie każdy z nas ma pewnie inny model. U jednych ok, u innych się tnie. Tak jak w GTA. Grywalność NG rządzi, a ja się chyba starzeje. Gdyby było very easy ;) Niby nowa generacja konsol, a kontynuacje nowych serii niewiele się różnią od poprzednich części. Może za wiele oczekuję.

GILUPL

• Towarzysz
« Odpowiedź #669 dnia: Czerwca 08, 2008, 15:27:58 pm »
Ciezko bylo przebic jedynke, ktora jest jedna z najlepszych gier w histori moim zdaniem. Na razie ogralem 3 levele w dwojce i musze powiedziec, ze mimo paru zpowolnien jestem zadowolony. Male minusy sa, ale te same co w jedynce, czyli fabula i kamera. Czasami kamera sie gubi, ale moze Team Ninja celowo to zrobil, to taki sztuczny efekt, chcieli pokazac, ze Ryu jest naprawde szybki, bo momentami nawet kamerzysta nie nadaza, hehe. Ostatnio ukonczylem SMG na Wii, a teraz gram w NG2, napewno te gry maja jakies male wady, moze grafika czy dzwiek jest na 8, ale nie to sie liczy, te gry to gigantyczny sloj miodu. Troche te porownanie z dupy, ale te gry maja jedna wspolna ceche dla mnie, miod, miod i jeszcze raz MIOD, ktory wylal sie na niedopracowania, ktorych dzieki temu nie widac i na kamerzyste, ktory przez to jest wolniejszy, hehe. Pozdro.
UNCHARTED AMONG THIEVES!!!

Patosław

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 147
  • Demons Souls <3
« Odpowiedź #670 dnia: Czerwca 08, 2008, 16:44:14 pm »
w Poniedziałek zakupię i rozsądzę wasz spór  :cool:

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #671 dnia: Czerwca 08, 2008, 16:54:07 pm »
Co tam rozsądzać - albo jesteś piernikiem i Ci się NG2 nie podoba, albo nie :D Proste :D

Patosław

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 147
  • Demons Souls <3
« Odpowiedź #672 dnia: Czerwca 08, 2008, 16:56:33 pm »
Cicho być  :lol:

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #673 dnia: Czerwca 08, 2008, 17:57:26 pm »
Von Zay gra na PC'tach. Nie ufajcie mu  8)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #674 dnia: Czerwca 08, 2008, 22:46:57 pm »
Nagralem krotki filmik, tak na szybkiego, pozniej nagram cos fajnego w dobrej jakosci, jest to koncowka 12 chapteru, jest tam tez walka z bosem z tegoz chapteru, wiec jak ktos nie chce sobie psuc zabawy niech nie oglada :P Jakosc slaba ale co zrobic :P

A jesli chodzi o ta duza czaszke to wydaje mi sie ze teraz gdy mam ja w inventory to musze walczyc z duza wieksza iloscia przeciwnikow, moze to tylko zludzenie ale wydaje mi sie ze znacznie wiecej ich teraz :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2008, 02:12:52 am wysłana przez _ReD_ »

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #675 dnia: Czerwca 08, 2008, 23:14:04 pm »
Zaczęło mi się lepiej grać. Odkryłem w sklepiku, że mogę dopakować broń  :lol: i mam pełno przedmiotów zwiększających życie  :lol:

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #676 dnia: Czerwca 08, 2008, 23:55:28 pm »
Prosze Cie Fax......., tylko mi nie mow ze ......, nie......... nie wierze normalnie .......lol
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2008, 23:59:34 pm wysłana przez _ReD_ »

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #677 dnia: Czerwca 09, 2008, 00:01:57 am »
I odpaliłem soundtrack GTA IV i gra od razu nabrała rumieńców  :P

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #678 dnia: Czerwca 09, 2008, 00:03:30 am »
Ja osobiscie do soundtracku nic nie mam, ale w sumie przechodze gre po raz trzeci, wiec odpalilem tym razem bardziej Samurajskie klimaty i zapodalem muze z Kengo 3 :D Jakos nie bardzo widze Ninja Gaiden z muza z GTA 4, ale ty Fax jakis inny chyba jestes ;)

Tu jest nowy link do filmiku bo ze starym jakis problem byl :P ( mozecie zmienic jakosc klikajac na high quality :P )
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2008, 03:48:39 am wysłana przez _ReD_ »

Tango

• Gość
« Odpowiedź #679 dnia: Czerwca 09, 2008, 04:17:47 am »
Prosze Cie Fax......., tylko mi nie mow ze ......, nie......... nie wierze normalnie .......lol

Fax to ta przypadlosc, o ktorej rozmawialismy na live  :lol: