Tomasz, może podziel się z nami na jakiego kandydata ty zagłosujesz i dlaczego?
Andrzej Duda
Obniżenie wieku emerytalnego
Obniżenie podatków w tym VAT
Powoła ekspertów od gospodarki
Nie będzie kompromitacja na arenie międzynarodowej, czytaj nie stanie na krześle, czy nie powie o ofiarach żołnierzy wykletych
Znajomość 3jezykow obcych
Prezencja
Kultura wypowiedzi
No i jest to człowiek młody wykształcony z godna biografia dziadków czytaj przodków. Żadne tam resortowe dziecko
Obniżenie wieku emerytalnego
Obniżenie podatków w tym VAT
Ale czym zastapi ta dziure w finansach powstala po obnizeniu podatkow? Obnizenie wieku emerytalnego tez negatywnie odbije sie na kasie panstwa. Obie zapowiedzi, choc typowo wyborcze, jesli zostana wprowadzone w zycie to zwieksza deficyt.
Ocenianie kogos przez pryzmat przodkow uwazam za slabe, to juz nie sa te czasy kiedy twoja historia/rod/krew decydowaly o pozycji spolecznej.
Jesli chodzi o prezencje, kulture wypowiedzi itp. to ciezko by bylo znalezc kogokolwiek slabszego od Bronka
Dla mnie najwiekszym problemem z Duda jest fakt, ze jest kandydatem PiS, a ta partia, jak i reszta w sejmie, jest dla mnie zbyt malo "nowoczesna". PiS jest szczegolnym przypadkiem, bo imo. gdyby oni mogli to by wprowadzili Kosciol to kazdego elementu naszego zycia.
Ja nie moge popierac kandydata, ktory nie widzi nic zlego w calkowitym zakazie aborcji, zakazie in vitro czy nie przeszkadzaja my krzyze w urzedach, ale juz malzenstwo pary seksualnej tak.