wyciagacie tak daleko idace wnioski z moich postow ze to az smieszne
nie jestem negatywnie nastawiony do resa1, tylko do tego hypeu ktory tu sie nam ukazal u niektorych osob, ktore z miejsca okrzyknely resa2 kz2 killerem, chociaz niewiele o nim wiadomo
Po pierwsze nie wiesz czy gralem w mariana, a po drugie to tu chodzi tylko o grafe, czy w kwestwi grafy x1 by pociagnal mariana z galaktyki
po pierwsze to ty nie wiesz czy ja gralem w resa1
, a ja wiem, ze nie grales w galaxy, bo jeszcze nie odeslali ci wii z tego serwisu co konsolki tam moduja, a po drugie to polskie forum, wiec pisz zrozumiale, bo nie wiem o co ci chodzi w drugim punkcie. bo ja uwazam ze x1 by graficznie galaxy pociagnal, a maximmus dal nawet kilka gier, ktore moga to udowodnic.
odnose sie krytycznie do bzdur ktore piszesz (np mozna grac online na x0 bo przeciez mozna zrobic w pewien sposob zdrapki -.-'),
ok, wiec zdrapki nie dzialaja, i za pomoca darmowych zdrapek nie mozna grac online na x0, r u happy now?
to tyle co do ciebie, naucz sie porzadnie argumentowac, bo piszesz bez sensu i nawet porzadnych argumentow nie masz.
Szkoda czasu na dyskusje z kimś, kto opinie kształtuje na filmikach z GT, Panowie
na GT ogladam tylko angry nerda
Że Ps3 oferuje Mp o jakim fani Microsoftu moga marzyc...
masz racje, na x0 ostatnio sa takie problemy ze plakac mi sie chce
jakby na ps3 dali w koncu tego xmb podczas gry, to z miejsca ps3 staloby sie lepsza maszynka do online. dedykowane serwery i mniejsze problemy zdecydowanie przeganiaja jakies tam kiczowate demka na kiczowatym marketplace, a na dodatek ms w ch. leci i zamiast gier to bajki disneya zalatwia