Autor Wątek: Resistance 2  (Przeczytany 138788 razy)

Trufs

• Proletariusz
  • Reputacja: 0
  • W N C !!!
Odp: Resistance 2
« Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 16, 2008, 00:39:18 am »
mario ma ladna grafike jak na wii, a tak to xbox by to uciagnal

Xbox (1) uciagnalby Mario Galaxy? Ciekawe...
posiadacze ps3 maja taki bajer, ze maja serwy od sony do gier na mp. coz, kiedys je zamkna, a wtedy gra bedzie sie nadawac do kosza, podczas gdy posiadacze x0 za 5 lat beda grac w pdz, ale nie o to chodzi.
O tym nigdy nie pomyslalem, to fajnie :D ale kto bedzie grac za 5 lat w pdz ~.~

przy duzej ilosci osob 'szansa' na wkurzajacy lag jest bardzo duza. czytalem troche o resie1 i wiem, ze tam nie bylo problemow co do lagow. ale tu juz moze byc. wiesz czemu poki co 60 ma byc tylko 30 na 30 tdm? [sugeruje sie tym co ktos w temacie podal] tak bedzie dlatego, zeby mniej osob gralo w 60 na mecz, dzieki czemu nie odczujemy opoznien tak bardzo :lol: na ffa nie bedzie, bo kazdy mecz by byl 60 osob i by byl duuzy problem co do stopnia laga.
jest w res1 ffa na 40? nie wiem nawet.
mapy to rozwiazanie dobre, jak w pdz, ja sie tego nie czepiam.
i gra na pewno nie jest fenomenalna po sieci, slowo 'fenomenalne' zostaw dla gry wyjatkowo zajebistej na multi. res jest co najwyzej dobry, ale niczym sie nie wybija.
Masz w posiadanych konsolach niby ps3, wiec kup sobie resistance i bedziesz mogl zobaczyc i sie wypowiadac, bo dyskutujesz na temat resa a nawet nie grales, troche to dla mnie bezsensu...

Bo widzisz... my tu na Ps3 z ch*** usluga sieciowa(za darmo) pykamay sobie w 40 i minelo juz poltorej roku a ciagle jest z kim grac... lagi to ja widzialem pierwszy raz w CoD4 i to tez zadko... przy duzo mniejszej liczbie graczy.
posiadacze xboxa tez moga grac za darmo.

Na zdrapkach? ... to fajno lol  -.-' ale nie wszyscy je maja to raz , a dwa ze np w takim halo nie da sie na zdrapkach grac na rank serverach -.-' juz nie mowiac o tym ze wpisywanie kodow co 2 dni jest dosc upierdliwe.

juve26

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • 04.12.2006 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 16, 2008, 00:46:20 am »
ojc, przepraszam, ze wypowiadam swoja opinie na forum dyskusyjnym! w ogole to czemu ten temat jest otwarty, przeciez nikt nie gral w resa2, takze o czym w ogole ta dyskusja? :shock: do czego to doszlo, zeby forum go zamienialo sie w takie miejsce jak forum pe, ze ludzie zamiast dyskutowac to sie przescigaja w dopiekaniu jeden drugiemu :neutral: nie napisales nic ciekawego, dotyczacego tematu, tylko zaatakowales moja osobe bez powodu.

Na zdrapkach? ... to fajno lol  -.-' ale nie wszyscy je maja to raz , a dwa ze np w takim halo nie da sie na zdrapkach grac na rank serverach -.-' juz nie mowiac o tym ze wpisywanie kodow co 2 dni jest dosc upierdliwe.
to wyobraz sobie jak upierdliwe jest kazdorazowe wychodzenie z gry jak sie dostanie wiadomosc na ps3 ;) wszystko da sie przezyc.

Trufs

• Proletariusz
  • W N C !!!
« Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 16, 2008, 00:54:16 am »
Zadnej osoby nie atakuje lol, tylko odnioslem sie do paru punktow ktore napisales.

Nikt nie gral w resa2 ale dyskutuje sie tutaj (a przynajmiej powinno) o tym jaki moze byc, jak wygladaja screeny i inne bzdety. Ty klocisz sie o to jaki bedzie res2 z osobami ktore graly w res1, przez co nie wiedziales np. o randomowych mapach :P

juve26

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 16, 2008, 01:01:45 am »
a to ja sie kloce? :roll: nie, pisze o tym, jaka gra moze byc. w czym dokladnie jestem gorszy od np maximusa80? tym, ze gral w resa1? ale w dwojke nie gral, no to ocb? chcesz nabic posta to idz do wora, a nie przerywaj mi tu kulturalnej wymiany zdan i podgladow, wraz z innymi forumowiczami, okej?
poza tym
ty nie grales w mario galaxy, to sie nie wypowiadaj.

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 16, 2008, 03:56:28 am »
poprsotu juve... sznuje fakt ze lubisz podyskutowac... ale jesli wypowiadasz sie na temat poprzedniczki(a robisz to) to wypadaloby znac ten tytul empirycznie :P. Jaki widzisz odrazu zorientowalem sie ze nie grales w RESISTANCE bo popelniles mase niedomowien/gaf/niescislosci...  nic wielkiego-sie zdarza ;) ale my gralismy i stad wiemy co oferowal ten tytul STARTOWY i znajac dokonania INSOMANIAC wiemy ze bedzie KILER ze glowa mala... poprostu ten team nie zawodzi :D. Aktualnie najlepszy dla mnie MP ma CoD4 i on wyznacza teraz standard... a RESISTANCE2 z plotek/wypowiedzi idzie w tym kierunku. I to ze MP bedzie na 60 osob + pojazdy dla nas GRAJACYCH juz w ten tytul robi goraco na sercu... TO MEDZIE MIAZGA :)

Tango

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 16, 2008, 06:18:26 am »
Studio ma talent i gra moze byc hitem, choc nie musi, ma zadatki napewno. Trzymam kciuki za gre i tyle, nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca ani zakladac, ze bedzie zle rok przed premiera.
Opublikowane: Styczeń 16, 2008, 06:09:46

bez problemu patrzac na Mario i taki splinter cell 3, riddick, doom3

Trufs

• Proletariusz
  • W N C !!!
« Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 16, 2008, 07:59:42 am »
juve: Po pierwsze nie wiesz czy gralem w mariana, a po drugie to tu chodzi tylko o grafe, czy w kwestwi grafy x1 by pociagnal mariana z galaktyki, wiec tu jest duza roznica miedzy grafa a mowieniem o grze w odniesieniu do poprzedniczki, ktorej nie znasz i tak jak napisal maxiumus popelniasz rozne bledy, wypowiadasz sie o resie 1 tez a tylko czytales o nim opinie.

Z tymi tekstami o nabijaniu postow sobie daruj, odnose sie krytycznie do bzdur ktore piszesz (np mozna grac online na x0 bo przeciez mozna zrobic w pewien sposob zdrapki -.-'), wiec co mam nie pisac krtycznie? O jojoj to forum, nie wiedzialem ze tutaj mozna sie tylko zgadzac z toba bo inaczej bedzie to 'na nabijanie' postow  :lol:

Mastu-son

• Towarzysz
« Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 16, 2008, 09:12:43 am »
Podsumowując: przylazł "mondrala" na forum o Ps3 i udawadnia wszystkim że resistance 2 bedzie jednak beeee :lol:

Szkoda czasu na dyskusje z kimś, kto opinie kształtuje na filmikach z GT, Panowie.

Ach te lagi w resistance, uniemożlwiające praktycznie grę w więcej niż 20 luda  :lol: LOL roku! EOT

Czekamy na pierwsze screeny z R2. Szczerze to tak samo jak wielu powyżej, czuje, że R2 może pobić KZ2. Może nie ma takiego klimatu i oryginalnego świata gry, lecz system gry i online mogą zostawić twór Guerrilla z tyłu..

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 16, 2008, 09:30:44 am »
Może nie ma takiego klimatu i oryginalnego świata gry, lecz system gry i online mogą zostawić twór Guerrilla z tyłu..

Właśnie wczoraj siedząc w pracy i strasznie się nudząc myślałem jak by wyglądał film na podstawie Resistance. Czasy drugiej wojny światowej, atak Chimer, latajace statki kosmiczne... niech się zabierają za to jak najszybciej!  :grin:

Przeciez desing tego statku jest ganialny, ktoby go nie chciał zobaczyć na dużym ekranie.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2008, 09:35:24 am wysłana przez pokrytyśniegiem »

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 16, 2008, 13:48:53 pm »
Wiecie jaki jest wniosek z tej całej dyskusji?
Że Ps3 oferuje Mp o jakim fani Microsoftu moga marzyc...
Tyle sie mowi o ich świetnej usludze sieciowej(tak PSSTORE to wciąż dno) a tu sie nagle okazuje że mamy swietne servery, nie wiemy co to lagi, a jeśli zdarzają się jakieś błedy to w najczesciej w wyniku niedopracowania kodu gry.
Od tej pory bez kompleksow bede mowił o naszej DARMOWEJ usludze sieciowej :)

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #90 dnia: Stycznia 16, 2008, 13:57:48 pm »
Od tej pory bez kompleksow bede mowił o naszej DARMOWEJ usludze sieciowej :)

Krzyż na drogę. Zdajesz sobie z tego sprawę że możesz przez to być napiętnowany? Dla wielu ludzi dobra usługa sieciowa to taka gdzie pojawia się masa demek a nie taka, która potrafi uciągnąć 60 graczy bez zająknięcia i być za DARMO!

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #91 dnia: Stycznia 16, 2008, 14:11:53 pm »
heheh, krzyza to ja wydaje na imprezce(w Białymstoku).

A co do tych demek to i to jest swietna informacja poniewaz JEDYNYM powodem dla ktorego X dostaje wiecej demek jest fakt ze ma wieksza liczbe uzytkownikow... a jak widzimy powoli sie to zmienia i bardzo mozliwe ze pod koniec 2008 ps# przegoni X360 w ilosci sprzedanych konsol :)
Wiec i demek bedzie wiecej :)

juve26

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #92 dnia: Stycznia 16, 2008, 14:12:44 pm »
wyciagacie tak daleko idace wnioski z moich postow ze to az smieszne :???: nie jestem negatywnie nastawiony do resa1, tylko do tego hypeu ktory tu sie nam ukazal u niektorych osob, ktore z miejsca okrzyknely resa2 kz2 killerem, chociaz niewiele o nim wiadomo :roll:

Po pierwsze nie wiesz czy gralem w mariana, a po drugie to tu chodzi tylko o grafe, czy w kwestwi grafy x1 by pociagnal mariana z galaktyki
po pierwsze to ty nie wiesz czy ja gralem w resa1 :roll:, a ja wiem, ze nie grales w galaxy, bo jeszcze nie odeslali ci wii z tego serwisu co konsolki tam moduja, a po drugie to polskie forum, wiec pisz zrozumiale, bo nie wiem o co ci chodzi w drugim punkcie. bo ja uwazam ze x1 by graficznie galaxy pociagnal, a maximmus dal nawet kilka gier, ktore moga to udowodnic.

odnose sie krytycznie do bzdur ktore piszesz (np mozna grac online na x0 bo przeciez mozna zrobic w pewien sposob zdrapki -.-'),
ok, wiec zdrapki nie dzialaja, i za pomoca darmowych zdrapek nie mozna grac online na x0, r u happy now?
to tyle co do ciebie, naucz sie porzadnie argumentowac, bo piszesz bez sensu i nawet porzadnych argumentow nie masz.

Szkoda czasu na dyskusje z kimś, kto opinie kształtuje na filmikach z GT, Panowie
na GT ogladam tylko angry nerda :P

Że Ps3 oferuje Mp o jakim fani Microsoftu moga marzyc...
masz racje, na x0 ostatnio sa takie problemy ze plakac mi sie chce :???: jakby na ps3 dali w koncu tego xmb podczas gry, to z miejsca ps3 staloby sie lepsza maszynka do online. dedykowane serwery i mniejsze problemy zdecydowanie przeganiaja jakies tam kiczowate demka na kiczowatym marketplace, a na dodatek ms w ch. leci i zamiast gier to bajki disneya zalatwia :???:

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #93 dnia: Stycznia 16, 2008, 14:26:11 pm »
New Resistance 2 Scans
http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=284362&page=1

Kiepskiej jakości ale zawsze  :-P

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #94 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:27:08 pm »

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #95 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:32:08 pm »
za dużo tam nie widać, niemniej resistance 2 może być niezłą alternatywą dla killzone'a drugiego. jak na razie za bardzo się nie napalam...

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #96 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:34:03 pm »
za dużo tam nie widać, niemniej resistance 2 może być niezłą alternatywą dla killzone'a drugiego. jak na razie za bardzo się nie napalam...
Napalaj sie, twórz z innymi hype na ta grę! :lol:

Ja czekam na Killzona 2- przydały by sie nowe screeny i filmiki.

siwek

• Pionier
  • *
  • ;]
« Odpowiedź #97 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:34:46 pm »
Przekozacko to wyglada,trzeba dzisiaj zaczac jedyneczke Resistance,bo zostala zapomniana po tym jak dorwalem CoD4.
Nie dyskutuj z idiota.Znizy cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #98 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:43:18 pm »
New Resistance 2 Scans
http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=284362&page=1

Kiepskiej jakości ale zawsze  :-P

Dwie rzeczy mnie zastanawiają:
1. czemu ludzie na marnej jakości zdjęcia mówią "scans" (to się powtarza bardzo często) :/
2. czy tam w Ameryce/Japonii ludzie nie wiedzą, co to skaner?

Zaś sama grafika wygląda bardzo ładnie. Postęp względem jedynki widoczny gołym okiem (nawet na tych "skanach" :P).
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #99 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:45:53 pm »
Wydaje mi się, że zmienili troszeczke klimat gry na bardziej poważny/mroczny. Mi sie to podoba.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #100 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:55:09 pm »
Te wielkie mechaniczne pająki robią wrażenie nawet na materiałach takiej jakości.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #101 dnia: Stycznia 16, 2008, 15:58:13 pm »
Te wielkie mechaniczne pająki robią wrażenie nawet na materiałach takiej jakości.
Wyobraź sobie jak zajebiście by było gdyby te roboty-pająki były dostępne w trybie online :shock:

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #102 dnia: Stycznia 16, 2008, 16:42:52 pm »
heheh te pajaki byly juz w jedynce :p
swoja droga jak dlamnie zapowiada sie epicka opowiesc w mrocznym klimacie WOJNA SWIATOW... - takie moje skojarzenia
Z tych fotek wylania mi sie obraz spalonej i zniszczonej ziemi, nas przemykajacych w trakcie inwazji na USA a w kolo ogromne maszyny bojowe i masa chimer - miodzio :)

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #103 dnia: Stycznia 16, 2008, 18:06:05 pm »
Te same skany co wcześniej, ale lepszej jakości
http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=284446

Tango

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Stycznia 16, 2008, 18:20:36 pm »

Delikatnie mowiac wyglada super  :shock:, miejscowki niektore ala STALKER+HALF LIFE 2 zmixowane z wojna swiatow robia wrazenie :)

Trufs

• Proletariusz
  • W N C !!!
« Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 16, 2008, 18:27:40 pm »

Po pierwsze nie wiesz czy gralem w mariana, a po drugie to tu chodzi tylko o grafe, czy w kwestwi grafy x1 by pociagnal mariana z galaktyki
po pierwsze to ty nie wiesz czy ja gralem w resa1 :roll:, a ja wiem, ze nie grales w galaxy, bo jeszcze nie odeslali ci wii z tego serwisu co konsolki tam moduja, a po drugie to polskie forum, wiec pisz zrozumiale, bo nie wiem o co ci chodzi w drugim punkcie. bo ja uwazam ze x1 by graficznie galaxy pociagnal, a maximmus dal nawet kilka gier, ktore moga to udowodnic.

Dziwne ze ty wiesz czy ja w cos gralem ale ja nie wiem czy ty grales w resa  :lol: Mozesz sobie sciamniac ze masz ps3 i grales ale wiem jaka jest prawda. Piszesz ze to polskie forum wiec mam pisac zrozumiale ? To na innych forach mozna pisac niezrozumiale  :lol: Ciekawe co jest w tym takiego niezrozumialego. Jak jestes malo kumaty to ci wytlumacze: napisales, zebym sie nie wypowiadal o mario galaxy bo nie gralem, ale to czy mario galaxy poszedlby na x1 to nie jest kwestia grania, lecz predzej porownania screenow, a ty piszesz o resie rozne rzeczy nie grajac w niego i to nie na temat grafy lecz lagow, zmiany map itp. o ktorych nie masz pojecia, jak to zostalo udowodnione ;)

odnose sie krytycznie do bzdur ktore piszesz (np mozna grac online na x0 bo przeciez mozna zrobic w pewien sposob zdrapki -.-'),
ok, wiec zdrapki nie dzialaja, i za pomoca darmowych zdrapek nie mozna grac online na x0, r u happy now?
to tyle co do ciebie, naucz sie porzadnie argumentowac, bo piszesz bez sensu i nawet porzadnych argumentow nie masz.

Dzialaja, ale nie da sie w pelni grac np. w halo 3 na rank serwerach, do tego trzeba byloby wpisywac co 2 dni kod no a jescze na poczatku narobic kodow, na co na tym forum jest znana metoda, ale dla ogolu posiadaczy xboxow 360 nie. Wiec kto tu nie ma argumentow?

Proponuje zakonczyc tego offtopa -.-'  Do zadnego konsensusu nie dojdziemy... najwyzej do bana  :lol:

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 16, 2008, 18:33:45 pm »
Skany w lepszej jakości powalają. Z nich się wylewa beczkami KLIMAT.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 16, 2008, 19:12:20 pm »
niesamowicie to wyglada  :shock:

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 16, 2008, 22:32:48 pm »

Wyobraźcie sobie walki z tymi gigantycznymi bossami w co-opie na 8-śmiu graczy. Rewelacja jak dla mnie. Nie mogę się doczekac trailerów z gry.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 17, 2008, 08:00:45 am »
Resistance 2: Video Interview With Ted Price
http://n4g.com/dev/News-100598.aspx

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #110 dnia: Stycznia 17, 2008, 10:40:09 am »

Wyobraźcie sobie walki z tymi gigantycznymi bossami w co-opie na 8-śmiu graczy.
to będzie sam mióóóóóód.  :cool:

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: Stycznia 17, 2008, 12:53:24 pm »
wiecie co jest najzabawniejsze... przegladam wiele servisow i wszedzie pojawiaja sie zapytania czy ta gra bedzie KZ2 kiler...
ale, ale... od pewnego czasu nie mowi sie HALO KILER hehehehe... moze gra sie sprzedala swietnie ale marka ucierpala(slusznie-niewiem, niegralem)

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #112 dnia: Stycznia 17, 2008, 14:00:56 pm »
wiecie co jest najzabawniejsze... przegladam wiele servisow i wszedzie pojawiaja sie zapytania czy ta gra bedzie KZ2 kiler...
ale, ale... od pewnego czasu nie mowi sie HALO KILER
Myślę, że jest to spowodowane tym, iż KZ2 jest wielkim exclusivem dla PS3, w dodatku to strzelanka, podobnie jak Resistance ;)

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #113 dnia: Stycznia 17, 2008, 14:14:51 pm »
hahahaha a HALO nie strzelanka i wielki exclusive?
malo kto pamieta(pewnie tylko ja) ale przed premiera RESISTANCE zastanawiano sie czy to bedzie HALO KILER(jednoglosnie stwierdzono ze nie :p ) a teraz kontynuacje nie okresla sie HALO KILER a KZ2 KILER... a wiecie co najlepsze... KZ2 nawet niema ;)

Swoja droga Halo kiler bedzie dopiero gra ktora swoja popularnoscia przebije ta gre...

50 CENT

• Towarzysz
« Odpowiedź #114 dnia: Stycznia 17, 2008, 14:31:11 pm »
Ooo do Psa ! ! !  :shock: Te lepsze skany gniota moje kokones  :cool: Dobrze , ze w 2008 moj X360 nie bedzie juz samotny i bedzie obok niego PS3  :D dzieki takiemu polaczeniu zaden Hit mi nie umknie  :cool: Ciekawe jaka odpowiedz padnie ze strony KZ2  :D A co do Halo 3 to gralem i mi sie nie podobalo , ale siana zarobilo co nie miara , pierwszy weekend = 170 mln $$$ masakra .
X360 + HDTV juz mam :D

NA GC 2006 BYŁO COOOOOOOOOL ! ! !
A NA GC 2007 BYŁO JESZCZE LEPIEJ ! ! ! :D

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #115 dnia: Stycznia 26, 2008, 07:56:16 am »
More Resistance 2 Info: Some Rumours Put to Rest
http://www.ripten.com/2008/01/17/more-resistance-2-info-some-misconceptions-put-to-rest/

Firstly, Insomniac’s recent Full Moon Show podcast lets us in on how much progress has been made on Resistance 2. The 8 player online co-op mode is coming on nicely, where they are making it as fun and feature full as possible before they pretty up the visuals.

Now onto dispelling some of the misconceptions that arose from the exclusive Game Informer article. A new enemy was revealed in the text - the Chameleon. Described as an enemy that stalks its prey, many presumed that it was an upgraded Stalker shown in the new screenshots. This is not the case. The screenshot was of the redesigned Stalker. The Chameleon is not a vehicle, but a living creature that stalks its prey.

Secondly, the “random level generation” mentioned is only for co-op levels, and not for the tightly designed single player campaign. Furthermore, the co-op levels will not be procedurally generated, but their diversity, variety and set-up will change.

Lastly, new soldier classes were mentioned to be part of the competitive multiplayer. This is also untrue. These different classes have only been confirmed for the 8 player online co-op, and not the online 60 player multiplayer.

Opublikowane: Styczeń 18, 2008, 07:45:11
Screeny wysokiej jakości:
http://www.us.playstation.com/Media/Screenshot/17005/Resistance_2_Screenshots_7?DCMP=ILC-RSS-Media

Tango

• Gość
« Odpowiedź #116 dnia: Stycznia 26, 2008, 08:02:23 am »
Jezeli ta gra bedzie tak wygladac to bedzie git :) Czuje w moczu, ze gierka bedzie wypas :cool:

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #117 dnia: Stycznia 26, 2008, 08:15:05 am »
Resistance 2 out Sept. 3rd according to GameStop
http://www.psu.com/Resistance-2-out-Sept-3rd-according-to-GameStop-UPDATE-News--a0002546-p0.php

According to GameStop, Resistance 2 is set to release September 3rd, 2008 in the US for $59.99.
*Update: We called a few GameStop stores to confirm the release date and apparently it's September 3rd, not the 18th. Once again though, GameStop dates are only estimates from publishers and corporate, and are not official.

Soul

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #118 dnia: Stycznia 26, 2008, 08:23:00 am »

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #119 dnia: Stycznia 26, 2008, 08:23:48 am »