Ale zniszczalnego otoczenia na bank nie miała
Uwaga, bo dwójka będzie miała bardzo zniszczalne otoczenie Posypią się pewnie niektóre kolumny i może jakieś mniejsze rzeczy, ale nie ma mowy o zniszczalnym otoczeniu jak np. w grze Johnego Whoo.
Jest powiedziane, że będzie zniszczalne otoczenie, ale jak mocno można tylko spekulować.
Co nie co mówi o tym aspekcie wywiad z IGNu:
So what are some of the things you're upping from Gears 1?
Tsunoda: There's the destructible environments. It just makes total sense with the cover [system]. Really being able to pull off the big destructible environments like that, I don't even know if other people will copy that because I don't know if that's going to be easy to implement. That's the great thing about working with a creator like Epic. So much of the creativity they're able to get into the product that no other developers can.
Narazie wszystko kosi nowy Killzone
Według Ciebie tak, wg mnie nie
Mam nadzieje, że Killzone 2 zamknie raz na zawsze buźke Anonimowemu
Wszystko dopieszczone.. tak, aby choć odrobine nie miał powodu do sapania.
Wątpię. Do wszystkiego można się doczepić
http://www.gram.pl/news_6gjrG,6_Gears_of_War_2_swieze_szczegoly.html
90% było w PSXE (choć pewnie nie wszyscy czytali). Fajnie, że zrobili różne ciosy kończące
Leenku jest ogromna różnica między tym że gra "będzie" a "może być" najpiękniejszą.
No jest. Inna sprawa, że poziom grafiki jest zawsze mocno subiektywnym odczuciem i tak naprawdę nigdy nie będzie można powiedzieć: XXXX jest najładniejszą grą na świecie. Za to jak najbardziej można powiedzieć: W mojej opinii XXXX jest najładniejszą grą na świecie.
Kogo to obchodzi czy moze byc czy bedzie najpiekniesza gra w histori i tak gra zamiecie na maksa czy tego chcecie czy nie.
To, że GoW2 pozamiata jest oczywiste
Mogę Cię jednak zapewnić, że to "moze byc czy bedzie najpiekniesza gra w histori" obchodzi wiele osób, zresztą daleko nie trzeba szukać