Kupuj mapy do COD4 bo są niezłe.
jak sie daje zebrakowi pieniadze ??
A mnie najbardziej brakuje tego że nie ma na co wydawać kasy.
Cytat: Solid Snake 1989 w Maja 18, 2008, 18:16:03 pmA mnie najbardziej brakuje tego że nie ma na co wydawać kasy. W rzeczy samej, dojebali wynagrodzenie za misje, a nie ma nawet co robić z tą kasą. Uzbierałem już 700.000$ i co niby ztym robić, na jedzenie i amunicje od LJ? pff
Jest takie coś jak w San Andreas, że jak uzbierało się mega ilość amunicji, to staje się ona nieskończona i licznik znika?
Cytat: Lupi, prawie admin w Maja 19, 2008, 13:52:05 pmJest takie coś jak w San Andreas, że jak uzbierało się mega ilość amunicji, to staje się ona nieskończona i licznik znika?amunicja była skończona tylko licznik był do 9999. A jak chciałeś mieć nieskończoną amunicję to trzeba przejść SA na 100%
Ej a wiecie moze jaki jest tytuł muzy tej co leciała w The Journey i na 1st trailerze?
Zna ktos numery portow ktore trzeba odblokowac dla GTA IV online ?. W przypadku gier od EA pomoglo, moze tutaj tez takowe sa.
Where mozna kupic new telefon ?.
CytujWhere mozna kupic new telefon ?.You dostajesz go od somebody.
Właśnie ukończyłem grę ale zrobiłem wcześniej jeszcze jeden save aby zobaczyć oba zakończenia. Zaraz zabieram się za to drugie (gorsze dla historii).
Cytat: MarcePan w Maja 20, 2008, 22:15:18 pmWłaśnie ukończyłem grę ale zrobiłem wcześniej jeszcze jeden save aby zobaczyć oba zakończenia. Zaraz zabieram się za to drugie (gorsze dla historii). ile misji jest ?