Dla mnie Bayonetta jest po prostu zajebistą postacią. Z tego co wyczytałem to niektórym forumowiczom w ogóle się nie podoba jej wygląd i wdzianko, dla mnie jest jak najbardziej fajną laską i to w dodatku sexy
Ta tak zwana "kiczowatość" nie jest taka zła i w sam raz pasuje do klimatu tej gry, a co najlepsze mnie to wszystko porwało i to na całego. Wrażenia z demka są jak najbardziej pozytywne, grafika ta miejscówka zaraz jak się wychodzi z ciuchci, ruchy Bayonetty, te jej wygibasy z mieczem i bez niego, no po prostu wymiękam. Na początku grałem w demo(X360) na tych standardowych ustawieniach i miałem takie dziwne wrażenie, że kamera jest tak jakaś zamulona i zdecydowanie za wolno się ją obraca, wystarczyło troszkę podkręcić obroty kamery, jej kierunki obracania i od razu inna gra. Do czasu premiery pewnie zmorduje to demo jeszcze ze 200 razy
Wiedźma prezentuję się niesamowicie, jej spojrzenie, szybkość, gracja z jaką się porusza i wiele innych czynników mnie przekonuję do tej gry i z miejsca stałem się fanem Bayonetty. Gra zarządzi jestem tego pewien.