Nie no, pewnie, możemy się bawić w purystów logiki i spójności świata, i wytykać najmniejsze rzeczy, byle by tylko komuś udowodnić, że się myli.
Czy naprawdę uważasz, że kiedy napisał, iż gra ma wszystko najlepsze, on dokładnie to miał na myśli? Że naprawdę każdy absolutnie każdy jeden element w tej grze, prezentuje absolutnie bez wątpliwości najwyższy możliwy poziom? Tak, jeżeli się uczepić słówek, to tak właśnie jest, ale chyba nietrudno wywnioskować z jego wypowiedzi, że tak naprawdę ma on na myśli ogólny poziom wraz z jego szczegółami, która ta gra prezentuje. Ilość dopracowanych elementów w tej grze przytłacza nawet fakt "brzydkich" wybuchów, czy jakiegoś tam rwania obrazu, jeżeli będzie to występowało w tej grze.
Po prostu uznałem Twoją próbą oświecenia go za zbędną, totalnie zbędną. Ot, co.
Ja bym nie miał problemu, gdyby ktoś zaczął pisać, że gra ma za dużo strzelania, mało zagadek, o jakichś błędach, które wpływają na rozgrywkę i jej jakość. Ja nie mam problemu z konkretnymi argumentami. Razi mnie czepialstwo, które w tej generacji sięgnęło swoje apogeum. Czy też grzeczniej możemy to nazwać: Niezwykły wzrost wrażliwości graczy na elementy techniczne gry.
Gdzie napisałem, że te dwie rzeczy to istotne wady tej gry? Laughing Moim zdaniem to JEDYNE (no może jeszcze długość gry i ilość zagadek) wady tej gry, ale kogo to obchodzi. Napisałem coś złego o Uncharted to trzeba odeprzeć atak.
Wyżej uzasadniłem dlaczego należało odeprzeć atak
Wymieniając je, ja zakładam, że uważasz to za istotne, skoro próbujesz komuś udowodnić brak racji. Argumenty z zasady powinny być istotne.