Juras dalej się ośmieszasz. Wyjaśnię Ci pewną rzecz, bo naprawdę nic nie wiesz, a snujesz już swoje teorie. Zaczynałem w DS w premierę, gdy w PL mało kto o grze słyszał, bo wyszła tylko w Azji. Jestem z nią od początku. To samo z Dark Souls. Glitch wyszedł w 2011 roku, lub pod koniec 2010, czyli dużo później, na tyle później, że o grze wiedziałem wszystko. Co sądzę o duplikacji przedmiotów, czy dropie bez straty? Jako gracz pvp, robiący mnóstwo buildów było mi to później na rękę. Mogłem zrobić nowy build w 3h. Najwięksi pvp gracze potem z niego korzystali, ale nie, aby przejść gierkę w banalnie łatwy sposób, a zaoszczędzić czasu do pvp.
Ban na Wiki mi wisi, a dostałem go za trolowanie NA serweru za to, że był pełen cipek które niszczyły pvp. Zatem wziąłem się za to moimi dwoma buidami i trolowałem ich po mistrzowsku. Ucierpieli, że tak powiem frajerzy. O obu grach wiem wszystko, zatem na nic Twoje śmieszne podpuszczania. Każdy to wie kto tymi tytułami się interesuje. Nic Ci udowadniać nie muszę.
EDIT: I jeszcze coś. Jakbym chciał dropnąć rzeczy do platyny Pato to bym nie pisał, że dobrze, że nie zabił Ostravy. Tylko napisał mu wprost. Jesteś nic nie znaczącym pionkiem w tym świecie z jakimiś urojeniami. Dlatego olewam dreglinga.